Sziasztok! Csendes megfigyelőként kb. 5 éve nézegetem a fórumot, miután teljesen véletlenül egy Madrid - Rice beszélgetésbe beleolvastam (bezonyám, akkoriban még beszélgettek). Ennek hatására váratlanul megszegtem korábbi fogadalmam, - hogy tudatlan kisbüfiként soha többé nem tőzsdézek és élem a bérből/fizetésből élők nyomorult életét - vettem pár ezer 4iG részvényt, 630-tól indultam 2020 ősztől. Mivel korábban megégtem, a "nem remeg a kéz" és a "nem állítunk be robotot" fogalomkört maximálisan magamévá tettem. Most azonban határozottan érzem, hogy REMEG A KEZEM! Elad - nem ad el... elad! NEM! DE! Neeee :-))))
Este megint kattognak sokhelyen a számológépek mert pénzszámolás lesz!Szerintem a Ferrari szalonosok is a héten kapnak pár hívást,hogy fiúk akkor jövünk shoppingolni,meddig vagytok nyitva?
Rice! Minden elismerésem a tiéd, ahogy és amint kitartottál és giga pakkal utazol ebben a béka segge alóli szintekről! Azt viszont nem tartom fair dolognak, hogy napi 2-3x odaszúrsz azoknak, akik korábban eladták nyereséggel! Valljuk be őszintén, eddig 2-3x volt hasonló sztori a béten (opus, konzum, app), amivel sokan sok pénzt kerestek és sokan egy életre megnyomorodtak lelkileg és/vagy testileg a zuhanás során. Most hoztak egy döntést, ami nyereséget termelt nekik. Most hoztak egy döntést az akkor számukra rendelkezésre álló információk és érzések összessége alapján és utána örültek, mert pénzt kerestek. Persze, kereshettek volna többet, ha, de ez ilyen. Akik most és eddig venni tudtak, azok azért tudnak venni, mert van, aki eladja nekik. Szóval nem egyszerű, na!
Csak megjegyzem, hogy 4000 felett hatalmas tér nyílik. Akár sima út lehet jelentésig az 5000es árfolyamnak. Ha az jó, én +10milliárdot várok és jön 2-3 várt hír, tavasszal 6e felett lehetünk. Az még innét több mint +50%!!! 3990ft és 1nilliárd feletti forgalom 38 perc alatt !!!! minden is rekord!!! Rába is 2500ft!
úgy mentünk át a 3000-es sávon, mint izzó kés a vajon. Kicsit ijesztő is. Úgy tűnik még kell tankolni, a határban van az amcsi megállapodás, és a SAFE. Hajrá! OCCÓ
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.