A 4IG több mint 1 évig volt 800körül. Az emelkedés 800nál kezdődött, nem alatta, ezért a 800 szintet kell nézni. Egyébként én nem a szinteket nézem, csak érdekességnek írtam. Szerintem a kapitalizáció érdekesebb. A 4IGbe rengeteg minden van. Ezek jól kiegészítik egymást és nem könnyű felépíteni 1 ehhez hasonló céget. Ez még majd akár a külföldi befektetőknél, alapoknál, komoly felárat is jelenthet. Azt is sokan elfelejtik, hogy a cég tulajdonos a Spacecomban és tulajdont venne a Axiom Spaceba is!!!! Telekom pedig "csak" telekom cég. szerintem hamarosan a 4IG leelőzi kapitalizációban a Telekomot. Az 5eft-os árfolyamot jelentene. Tartom a véleményem, hogy a kicsik többsége nagyon alulértékeli a céget és nem ismerte fel, hogy komoly átárazódás kezdődött meg, aminek még csak az elején vagyunk. Érdekes, hogy többen a régiek közöl is beleestek abba a hibába, hogy azt mondták az árfolyam sokat emelkedett, jönnie kell a korrekciónak. Hát itt folyamatos korrekció van, csak felfelé. Ez a korrekció 800ról indult. 3870ft és 450milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.