Ne foglalkozz vele! Ez a mániája😂😉Kb mindenkiről beírta már ugyanezt a klón f....ot.Tudod,ki mit élvez😉Van aki ezt!🤣Hagyd figyelmen kívűl! Azt értelmes fórumozókra reagálj,és ennyi!
A Bandi folglat volt. Januárban találtam rátok, akkor regisztráltam, akkor kezdtem is piciben, ahogy folytatom is. Nem ismersz, nem ismerhetsz, bántó a klón feltételezés. Több hozzászóláspm nem lesz, megtartom magamnak az infókat, úgyis felekerül minden egy idő után. További szép napot mindnenkinek.
https://www.linkedin.com/posts/4ig_4igcsoport-2connecthungary-telekommunikaerciaej-activity-7379051776026693633-xWDe?utm_source=share&utm_medium=member_desktop&rcm=ACoAAF7YoXcB_6p01h-AYi7hg_FQdZg9WHZQonU Új fejezet a hazai távközlésben: a 2Connect Magyarország legnagyobb vezetékes távközlési és infokommunikációs infrastruktúra vállalatát építi 🚀 A 4iG Csoport új tagvállalataként lépett színre a 2Connect Távközlési Infrastruktúra és Hálózati Szolgáltatások Kft., Magyarország egyik legnagyobb, kizárólag nagykereskedelmi, vezetékes távközlési és infokommunikációs infrastruktúra-szolgáltatásokat nyújtó vállalata. 📡 A társaság a korábbi Invitech, Antenna Hungária, DIGI és One Magyarország hálózati infrastruktúrájának egybeolvadásával jött létre, a hazai távközlési piac egyik legnagyobb szerkezeti átalakulásaként, 2Connect márkanév alatt. A 2Connect cégjogi megalakulása egyben a 4iG Csoport 2023-ban bejelentett, átfogó transzformációs programjának lezárását is jelenti. A program alapja a nemzetközi telekommunikációs piacokon is ismert és alkalmazott strukturális szeparáció, amellyel a 4iG a csoport távközlési vállalatait először lakossági és üzleti-kiskereskedelmi, valamint nagykereskedelmi infrastruktúra vállalatokká alakította, majd a szétválasztott funkcióknak megfelelően integrálta azok működését. A transzformációs folyamat során így jött létre a kiskereskedelmi tevékenységeket lefedő One Magyarország Zrt., valamint záró lépésként, 2025. október elsején az infrastruktúra vállalat, a 2Connect. ✨
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.