Én most nem ünneplek,minden célt elértem idén már a nagy raliba itt!Minden rekordomat megdöntöttem,amit akartam azt meg tudtam venni,ami tervem volt azt már összehoztam!Ezzel a "szar" 4ig részvénnyel!Pont úgy,ahogy anno 2020ba kiterveztem!
Történelmi nap a mai itt,2000ft-ot átlépte az árfolyam,és 2000 Ft felett is zárt!Beírom a jókis kockás spirálfüzetembe mind a kettö dolgot,ahova fel szoktam irni a fontosabb eseményeket!Lehet ünnepelni ma is,minden ok megvan rá!
"ostobaPropit" max te nyomod ! alávaló gazemberek vagyunk mert részesülünk a profitból = lopott pénzből ! Qvázi mindenki az aki a világ tőzsdéin kereskedik vagy tulajdonos ! Nem kötelező 4ig részvényesnek lenni ! És a sátáni 4ig fórumot sem kell olvasni !
Nyomhatod az ostoba propit, amit a HC klubban küldenek neked meg a DPK-ban, de az tény, hogy Jászai adja az arcát és nevét az egész 4ig birodalom felépítéséhez, de a pénz, amit betol(t), nem az övé!
Igen, van egy Bohóc nevezzük csak egyszerüen Petibohócnak (lehet ezért megint tiltanak ) ! Szerinte és hívei szerint JG lop mi meg akik részvényesek vagyunk , mind alávaló gazemberek vagyunk mert részesülünk a profitból = lopott pénzből ! :-)))))))))
Kicsit beleolvastam,de nem értem a gondolatmenetet amit irtak!Jászai lop,akinek meg van itt részvénye,az ellopja a szegényemberek pénzét,akinek nincs papirja??🫤
50.000 körül vagyok csak most,de a terv vétel!Kiforgok még pár helyről,meg várok egy kis lóvét is inenn-onnan,akkor terjeszkedek itt is tovább!Ezt a 800tól emelkedést megfogtam 1700-1800ig,de akkor eladtam a 90% át ami papirom volt akkor!Azt 1820 körül kezdtem újra venni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.