hanem h működik nagyokos? (150 pontot esett a semmire, nekem te ne adjál tanácsokat h mikor adjak vegyek, meg senki se, én sem adok neked) neked való nagyokos, csak neked
Add el, majd esik tovább. Mit vársz? Alacsony közkéz hányad, semmi érdemi hír, az elmúlt fél évben ment 120%-t. Akik voltak közgyűlésen elmondták, alig van benne már magánszemély, esett a csúcshoz képest 7-8%....és? 2 hétre vetted?
Ma Orbán Viktor posztolt a Facebookon egy Trump videót, amiben a CPAC-t, Szánthó Miklóst és vezérünket méltatja.Van egy érdekes mondat is az üzenetben, melyben hogy a konzervatív értékek mellett hangsúlyozza, hogy fontos Viktor számára a hadsereg és, hogy hamarosan találkoznak! Hajrá!
én úgy gondolom, ha még valakiknek vennie kell, akkor a jelentés rossz lesz - ha jó lesz a jelentés, akkor úgy tűnik, hogy tovább engedik felfelé az árfolyamot és ehhez jó katalizátor lehet a jó gyj
ha elindul a mostantól minden gyj szép lesz folyamat, akkor egy ideig semmi nem fogja megállítani a folyamatos emelkedést
Nagy valószínűséggel jelentés megmozgatja! Az az érzésem, hogy lesz plusz infó és jobb lesz negyedév a vártnál! Azért is akarták lenyomni, hogy még csipegessenek belőle. Én biztos, hogy nem adok el egy darabot se!
Pontos számot nem tudok mondani, de érzésre kb a kereskedési napok negyede mozgalmas a 4igben, egyébként ez a semmilyenség jellemzi. Viszont amikor meglódul, akkor be szokta pótolni az előző időszak lemaradását! Az ilyen időszakokat tekintsd felhalmozási lehetőségnek.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.