Mi délelőtt kocsikat mostunk a fiammal,megebédeltünk,most meg kihozom valamelyik motort,azt megkergetem!Itt nincs ma tennivalóm!Venni nem akarok,meg eladni se!Jó hétvégét mindenkinek!
Értem, amit mondasz de szerintem a legóvatosabb az, ha valaki beteszi ide a pénzét és hagyja. Bármelyik nap jöhet egy olyan hír amitől kilő az árfolyam. De még akár hír nélkül is mint hétfőn. Ezekről meg nem jó lemaradni.
Ukrajna lehetőségei jelenleg: 1. Oroszok = teljes megsemmisülés 2. Amerika = bizonytalanság és kizsákmányolódás 3. Európa = integrálódás és szimbiózis.
III. VH nem lesz szerintem. Az EU most próbál felülni arra a vonatra, amit Trump indított. A valós cél, szerezni egy nagy szeletet a tortából: az Ukrajnában fellelhető nyersanyagok mezőgazdasági lehetőségek, újjáépítési projektek, egyéb úri huncutságok.
Az 1730 Ft körüli szinten már 16 millió forintos forgalom van, ami arra utal, hogy az eddigi folyamatos emelkedést most egy korrekció váltja fel Nem nagyon engedik magasabbra menni az árfolyamot, ráadásul péntek is van, és a globális hangulat sem túl bizalomgerjesztő, ami tovább növelheti a kivárást a piacon.
Ilyen vérzivataros időben tök normális, hogy a kicsikből van aki pénteken inkább kiveszi a dellát. A jelenlegi turbulens időszakban hétvégén bármi lehet. Még III.VH is, akkor meg minden megy a lecsóba. Szóval nem sima péntekeket élünk mostanság meg.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.