Azért a jelentéstől én sok jót nem várnék. Mármint az már jó jel lenne, ha átbillenne plusz nullába az adózott eredmény. A 4iG-nél az a szitu ha vállalatértékelési szempontból nézzük, hogy van egy adott EV, amihez képest még most is nagyon pici a tulajdonosi érték. Leginkább azért mert sokat vitt a hitelezőkre jutó érték. (Nagyságrendi különbség nem kellett volna, hogy legyen az EV szinten MTelhez képest) Az értéket az adta, legalábbis fundásan ezért gondolkodtam benne modnjuk fél évvel ezelőtt, hogy a hitel kb fix és olcsó ami a cégben van, míg a bevételek a telkom részen inflációval igazítottak, így az EV-ben a tulajdonosi érték felé kéne elmozdulni az aránynak a hitel piaci értéke kárára. De ez azért egy hosszabb folyamat. Ezt mondjuk inkább az idei év második felében várnám látszódni. Ami most hajtja az nem ez, hanem egy másik sztori. Azt fundásan nem is igazán tudom beárazni. Azt bejelentések fogják hajtani és nem jelentés.
Kérhetnék egy realt meg egy 10es könyvet, ha lehet? nem tudok belépni, mert asszony elvitte a telefonom, amin az autentikátor van és nem érem el... köszönöm
Ezt mondtam én is hetekkel ezelőtt már,voltak többen akik leminuszoltak!mikor 3 hónapja 800 volt most meg 1800,akkor ilyen nincs hogy nem adok el valamennyit!Az hazárdjáték!én adtam is 1900,1804,1802,1710,1708,sőt 1440 en is adtam el!És akkor mi van?Vissza is lehet venni 2000en is majd,ha olyan a helyzet!Akkor sincs semmi!
éppen erről van szó, hogy több év után végre kitört az árfolyam és 1 hónap alatt menetelt közel duplát. Ha komolyan gondolod a tőzsdézést, akkor ezt vedd figyelembe, a tőzsde az ilyen, ha ekkora emelkedést látsz, akkor hatalmas korrekció is benne van a pakliban, hisz a háttér ráadásul pletyka, és részben speka, ne csodálkozz. Tudom, hogy nehéz a mínuszt lenyelni, de ez egy ilyen játszma. Kérdés, hogy meglátásaid alapján el tudod-e hinni, hogy lesz megint 1900 vagy 2000 fölött, vagy sem. Ne akarj egy hét alatt 10-50%-ot keresni, az hazárdjáték hosszú távon, még ha párszor be is jön.
értelek bennertek, de azért nagyon nem mindegy h az eddig történteket nézve 1600 közelébe vettél v 1900 közelében, a másik h azt hittem kedd után h ott marad tovább az 1750-es szinteken, ezért nekem csalódás h most 1650
Érdemes pl. 3 hónapos grafikont nézni. Az emelkedő napokon mindig nagyobb volt a forgalom. Amikor alacsony forgalom volt, csorgott lefelé az árfolyam. Nem ész nélkül veszik, mert hagyják, hogy a kicsik elbizonytalanodjanak és a skalpkirályok eldobják a papírjaikat. Jó ez! 1600-1700 közti szint is minden nappal szilárdul. Jöhet majd 1 magabiztos Jászai nyilatkozat után 1 újabb nagyobb elrugaszkodás felfelé. 1659ft és 273milla
Szerintem ezt is írtuk hogy el fog jönni ez az időszak, amikor fel-le fog hintázni. Amilyen épp a sentiment. Ma én nem látom, hogy lenne nagy vevő, a kicsik dobálják inkább egymásra
úgy értem h nagyon nem mindegy, nem mindegy a benneülőknek,elöző körbe is lentebb vártátok TA alapján is aztán jött a hír, nagyon nem mindegy h egy papír 1500 v 2000 és h te hol vettél 1500 v 1920-on, az a furcsa h felfelé semmi vétel kedden meg úgy vették 1760 körül mintha nem lenne holnap, két napra rá már nem kell 1660on se
az innen 100 pont, ti úgy beszéltek 100 pontokról h elképesztő, főleg adott esetben több ezer darabnál, valaki írta 1900-as vételekre majd kiüli, az már 400 pont lenne
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.