Szerintem pont azért van kuss, hogy a baráti kezek még tudják gyűjteni. Persze gondolom ezek a tárgyalások titkosak is, hogy ne előzze be a céget senki. pl. a műholdgyárat, már több mint 2 éve tervezték, de mi semmit nem tudtunk róla addig, amíg nem kezdték építeni. Nem mondták, hogy ne tudja a céget beelőzni senki. Lehetnek még hasonló, kisebb beruházások. Telekom sem pöcsöl: 1498ft is volt!! Mennyit érhet a 4IG telekommunikációs cégértéke, ha a Telekom 1500 és az azt jelenti, hogy a kapitalizációja 1408milliárd, a 4IG pedig itt 1700ft-on, csak 508milliárd??? Na ezért olcsó a 4IG, pedig itt van dróngyártás és elhárítás, hadiipar, úripar, stb. Nagy a különbség, de majd beérjük kapitalizációban is. Mondjuk oda majd bőven 4eft feletti árfolyamok kellenek. Most csak 1686ft és 299milla
Tegnap este olvastam,hogy Buffett pénzben áll,nem veszi a papírokat!A cimbim szintén!Eladott mindent azt mondta,pár héttel ezelőtt!Hónapok óta adta a papírokat,realizált!Sokan be vannak kakilva ám!Vagy tudnak valamit,amit más nem? Kiderül!
Szerintem a szakmai egyeztetés simán mehetett a két találkozó között is és remélem azóta is. De ezen a szinten a személyes találkozó is nagyon fontos. Ha szerencsénk van, akkor a héten aktuális gyorsjelentésben nem csak a számokat böngészhetjük, hanem esetleg a szöveges részrket is, ha tesznek benne említéseket a folyamatban levő projektekről. Remélrm így lesz.
Mondhatna valamit Jászai, hogy mit intézett Amerikában. Mivel másodszorra ment ki és Jászai nem szakember, hanem üzletember gondolom nem szakmai tárgyalás volt, hanem pénzügyi, a szakmai egyeztetések nyilván folyamatban vannak.
Hát én 3 vételt látok, ami 10milla feletti értékű. Az is számít, ha több eladótól kapta meg. Egyébként ma én is vettem 10milláért, de több tételben, hogy legyen aki dobja és még 500db-ot feljebb kellett hoznom, mert a kívánt szinten nem kaptam. Ma okosan gyűjtik. 1700 alatt szedik össze az elszórt papírokat. Napi átlag 1690ft 1684ft és 298milla
Az irány a mérvadó ebből a szempontból. A könyvben felfelé vagy lefelé volt a tranzakció. A mai napon több nagy tranzakció volt lefelé. Illetve az sem mindegy, hogy a nyitóár felett vagy alatt. A mai napon (eddig) a nagyobb tranzakciók nyitóár alatt születtek. Erre reflektáltam, nem hangulatot keltek.
Csak puszta kíváncsiságból kérdem (új vagyok ugye a tőzsdén), hogyan lehet ez? Értem ez alatt, hogy ha valaki kitesz egy pakkot eladásra, és azt valaki megveszi, akkor az most eladási v. vételi tranzakció volt-e? Mert attól függ, kinek a szemszögéből nézzük. Mert ez igazából egy ügylet volt eladó és vevő között.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.