Én kiszálltam belőle, sok volt nekem a kavarás..De a 2 verzió közül Opusnál úgy néz ki , hogy kezd beállni egy normális kereskedés.De ehhez kéne még vagy 3 nap hogy ki lehessen jelenteni és utána is bármikor borithatják a bilit.Szóval az a verzió él, hogy nagyjából kész lehet a 241 el a 430as szint korrekcioja ..vagy legalábbis ilyesmi:_)) . s ha minden ugy megy ahogy várható akkor irány 330-350...papirforma szerint..ehh
Opusnál én is annyira azt látom hogy a nagyok mozgatják ezért azok az meglátások, tervek, ötletek amik a mi szintünkön elérhetőek azok semmit sem érnek. Igazából az én meglátásom szerint az opus most rulett. Ettől függetlenül minden tiszteletem azok bátorsága előtt akik forgatják benne a pénzt és minden elismerésem azoknak akik a nagy bukó óta ezt az őrületet pluszban hozzák ki. Nekem ez a 4ig teljesen új terep, őszintén bevallom a tegnap, ma megjelent hírek adták az ötletet belevenni. Nagyon kivancsi vagyok a hétfőre mert jó lenne még ha lassan is de külösebb izgalmak nélkül pénzt keresni.
A kötésekből.Mennyi darabok vannak mikor mozog,milyen gyorsan megy felfelé,stb!430 fölött is láttam hogy ennek meszeltek!már egy 1 nappal előtte sejtettem beverik a napi forgalmakból!
Nincs stoppom!ha esik,akkor majd eladom!egy 340-350köztig maradok szerintem biztos,ez az alapterv,de ha emelkedik akkor is nézem majd a forgalmat,kötéseket,milyen gyorsan megy,stb!Ha úgy látom dobom 320nál,majd a kereskedésből mit szűrök le,minden attól függ!ha úgy megy mint a múltkor,400felettig is tartom!
Nem tudsz mást!vagy vársz amíg jó lesz,vagy eladod azt irány az Opusz!azt ott vagy bejön,vagy nem!én ma visszaszálltam oda is!Kéne egy kis lóvét is keresni,mert 700ft egy liter 100as leves,azt füstbe megy egy pártízezer minden nap!Ha nem a motorokkal,akkor a kocsikkal füstölöm!megyek egész nap kerekbe!
No offense de 2 eve ulok ebben es minusz 16%ban jelenleg. Nem a gyors meggazdagodasrol beszelek, csak szivesen lennek mar nullaban. Bocsi, hogy 2 ev utan kezdek turelmetlen lenni!
Ezzel a forgatokonyvvel nem lenne bajom, csak az emlekeim kisertenek. Ma 2%nyi lendulet volt egy ilyen jelentes utan, hetfon meg amilyen formank van, 3at korrigal vissza. Ezert vagyok csalodott. De ne legyen igazam!
Az a baj hogy a többség rövid idő alatt akar meggazdagodni, vagy számára nagyobb összeget bezsebelni. Ami most itt történik, az teljesen normális, örömteli és pozitív a jövőre nézve! Jah hogy nem ment 20%-ot rögtön ma...még szerencse mondom én! Amúgy pedig ment 700-tól idáig és ma megalapozta ezt a szintet, az eddigi mozgását megcáfolva "hírre nem esett" hanem picit emelkedett is! Sovány lenne..? Dehogy, sokkal inkább végre normálisan mozog a papír, új szelek fújnak..!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.