2023 legdurvább topikja címet viszi az Opusz csont nélkül!Amik itt mennek hónapok óta,hát az brutál!Ennyit én 5 év alatt nem röhögtem mint itt 3hónap alatt!pedig én reggeltől estig nyomom a marhaságokat gyerekkorom óta minden nap!meg a cimboráim is!0-24be!
Mondjuk az engem elkeserít, hogy a féléves jelentésben az ipari szegmensen kívül kb minden más negatívan muzsikált. Remélem ez q3-ban már változni fog.
Ha 400 fölé megy,én csináltatok 100db lölő képet,bekereteztetem,és az összes házamba minden helyiségbe ki fogom rakni!úgy mint annó Rákosi Matyeszt,meg Sztálint kellett!
EPS 2,4 ről javult 24,6 ra. Ha a 2.fé is ugyanilyen jó lesz akkor az egy komolyabb növekedési kilátasokat mellőző 10es P/E mellett is min. 480as árfolyamot vetíthet előre. Persze ez az OPUS, itt minden lehetséges, na meg az ellenkezője is.
Aszondja egy jó képességű a Cukkerbúúkkon, hogy 2008-ban 5millió volt az opus nyeresége, de azt elfelejti, hogy nem 2008van és nem is 2010 hanem 2023 !!! mennyi víz lefojt a qrva dunán ??!!! 🤣😆
Nagy forgalommal fog mozogni az biztos. De bőven lesznek profitrealizálások. Főleg a bolondok órájàban. Úgyhogy okosan. Nem kapkodni, nem megijedni ha esetleg lefelé mozog majd. Ez természetes. Voltam már sok papírban ahol jó gyorsjelentés utàni napokban keményen ment a realizálás. Azt kell lekezelnie a piacnak úgy hogy ne essünk
NEW OPUS GLOBAL