Szerintem nem gondolta meg magát, hanem lejjebb jött 337,5-338-ra. Egy ideig úgy gondoltam, hogy 340-en a 100 ezres eladói pakk be van készítve valakinek, aztán majd érte jön. Most azonban úgy tűnik, hogy ez egy valós eladó, aki meg akar szabadulni a pakkjától és mivel 340-en nem tudta eladni lejjebb állt.
Szerintem simán játszik minden, úgyis csak utólag fogjuk megérteni. 437-241=196. 50%-os fibo 196/2 + 241 = 339. Szóval itt simán rá lehet adni, aki meg veszi, az rápihen, hogy ráadjanak. Így megy ez.
Megállt a kereskedés? Kevés az eladó. ! Ha ezeknek mennyiséget kell venni, akkor ki kellesz nyitniuk a pénztárcájukat! Gondolok arra, hogy a cél a blue rv létrehozása vagy a külföldi tőzsdére való bekerülés. Remélem ez a céljuk ezek a nagy forgalommal, ami már hónapok vagy hetek óta tart! Spekulálni kell rá, hátha bejön!
Ezeket nem teljesen értem miért írod. Honnan tudod miért vette? Hány részletben? Ugyanez volt 430 körül is és volt egy erős kör lefele. Ezeket kár elemezgetni.
Ma már eladtam volna 50-70 forint nyerőben a pénteki vételem, tehát már nem veszek, figyelek és elemzem ezt a szitut, hogy az elmúlt 3 évben ez volt a harmadik alkalom, amikor egy technikai akadály miatt nem tudtam cselekedni, ez pedig elég rossz arány! 5-10% ezek szerint az esélye, hogy amikor csinálnék valamit, nem tudok.
NEW OPUS GLOBAL