Jajám!a doktornő mi?youtube,Hungaroring Talmácsi Gabesz-Bocsi!nézzétek meg!ott még mással volt nagy a szerelem!Nótába is benn van,nincs az a szerelem,ami el nem múlik!Hoppá!akkor a gázszerelőbe se lesz mindig szerelmes??ha bejön a Warren Buffet kategóriájú pali,Lőrinek is lefő a kávé hamar!
Így, így, már csak a gyerek miatt érdemes kitérőt tenni :) Na jól van, a 60 méteres yachtba simán elfér az S osztály, majd a személyzet megoldja, hogyan rakják fel. Trendi az F1es pályavonalán fotózkodni, hellel a kézben, sok like jön asszonykádnak. ;))
Ne is mond Szabikám. Én is ezért nézegetem a grafikonokat. Olvasgatom a beszámolókat, híreket… Nem tudja értékelni a család, milyen keményen rajta vagyunk a dolgokon.
Én már nem bírok!!kimerültek a készletek!az asszonyt el kell vigyem hajózni,itt óbégat hogy bezzeg a lőri elvitte az andit,én meg milyen lúzer vagyok,nem ezért jött hozzám,régen nem ilyen voltam!A gyereket is rámuszitotta,úgyhogy jövő héten irány az Adria!nem tudok mit csinálni!kész tények elé állitottak!Asszonyt még tud szerezni az ember,de gyereket nem,úgyhogy sarokba vagyok szorítva!De megmondtam hellt hozzon magának!azt majd gyerek lefotózza ahogy issza,felteheti a fészbukkra!Majd az egész város tud követni,merre járok,lefotózom magam az S osztályba,ahogy a fehér designó bőrülés maszirozza a valagunkat,had egye a penész a szomszédokat!Az nagyon fontos!ki mit tud kiposztolni!Ideges leszek,monakóba is leugrunk,az most trendi!nem?
NEW OPUS GLOBAL