Úgy néz ki folytaatódik a tendencia, ezért egy év núlva már közel leszünk a 100hoz, 2 év múlva tartósan 100 alatt, persze ha közben egy huszárvágással nem semmiznek ki minket Amúgy üdvözletem nagymegmondó, lehurrogó és fordulást vizionáló okinak.
Illetve extra profitot az èpítőiparra nem vetnek ki Nagy Marcikáek,akkor szakadjon ,mert kivetem ide is az adót.èljen sokáig Viktort ès Mészáros a sztrókja után.
Tetszett a kèt kazasztán meccs a napokban hozott szépen ,a magyar is poénra hozta ,holnap az olaszok ellen fèl izmos tét a döntetlenen.ès 06.07. 06.08. - án papír szórás
Te vagy az az ember, aki azt hiszi magáról,hogy mindig mindent nagyon jó tud, mond ,ír, bölcsesègcunamikat Önt embertársaira,közben pedig csak egy átlag alatti pöcsfej vagy.!! Hajrá!!; .minden szarságodat szedd össze ès írd ki magadból nyugodtan.legalább A fejünket fogva jókat nevetünk.peace!!!✌️
Te szimplán "csak" beteg vagy... Magas lóról...szövögetek...írod Te....egy póni magasságából.. Milyen állításodat kellene nekem cáfolni?? Cáfolod azokat Te magad... Veled eszmét cserélni fölösleges...arra a szintre ahol vagy, normális ember soha nem ereszkedik le....ott a rutinod győzedelmeskedik...rutinnal pedig "nem csatázunk" nem vitázunk... 🤣
Agymosott nem barátom, olyan dolgokat állítasz, amiről fingod sincs, de legalább biztos vagy benne. Nekem nincsenek olyan "gondjaim", amivel traktálsz, de örülök, hogy pár dimenzióval feljebb pozicionálsz a látatlanban.
Bírom ezt a személyeskedést a nagy anonimitás világában, ahol valaki már ezerfejű sárkány, mert annyi vér nincs a pucájában, hogy egynél maradjon. Mondtam már korábban, hogy tőlem nyugodtan azonosíthatnák a hozzászóló személyeket egy ilyen fórumban, a mai napig olyan a regisztrációm, amit nem a rejtőzködés szült. Azt kellene már megérteni, hogy még vannak (bár lehet, hogy egyedül vagyok) emberek, akik csak egy olyan vállalkozás részesei szeretnének a tőzsde útján lenni, amire önállóan soha a büdös életben nem lenne esélyük és egy ilyen ember nem az ugra-bugra üzemmódban gondolkozik.
Szeretnék olyan fiatal lenni. Amúgy még mindig nem tudtad érdemben cáfolni az állításomat - az igazságot nehéz is -, csak folyamatosan egy "szálat szősz" magas lóról, persze ez imponálhat a haveroknak.
Hiába nyaldossátok körbe az álláspontotokat, ettől csak megerősítitek bennem azt az álszent nyavajgást, ami körbe veszi itt a dolgokat. Spekuláltok, aztán ha nem jön be, akkor moralizáljátok azokat, akik esetleg túljártak az eszeteken. Egyszerűen nem vagytok hitelesek, mert ha valaki végtelenül mohó, de vannak nála nagyobb halak, akkor nem szükséges után mártírkodni, másra mutogatni, mert egyszerűen nem áll jól. A tőzsdét érdekes módon mindig csak egy szempontból tálaljátok, holott a tőke szerzése egy helyszíne ugyanúgy, ahogy egy befektetésé is. Azt megtanultam annak idején, hogy mindig azok a leghangosabbak a közteherviselés kapcsán, akik a szabályokat maguk sem tartják be, de másoktól elvárják. Nem tudom miért kéne bárkitől is elvárni, hogy a spekulációt jó szemmel tekintse, bár az a végtelen mohóság, amit ez a társadalmi rendszer az elmúlt évtizedekben közvetít, nagyjából magyarázat ezen hozzáállásra.
NEW OPUS GLOBAL