Ne haragudj, kérlek, nem volt szándékomban megsérteni. Egyszerűen tegnap du kiégtem a janibácsin, sorry. Sületlenségnek azt találtam, hogy csak 1 maximum két sz..darab irányítja az egész kereskedést. De az is igaz, hogy ha ezt te valóban így gondolod, az neked szíved jogod! (ps. hosszú ideje követem a rv-t, többször adtam-vettem már az elmúlt években és jelenleg is van egy kisebb pakkom, meglátjuk mire megyek vele..)
HA meglesz, ez lesz a 3. zöld nap. 4 zöld nap még sosem volt (3 éve), holnap kiderül. Gyanítom holnap sajnos már ~1% minusz, pénteken meg már gazdagon adja visszafelé.. Kurvára remélem, hogy tévedek.
Le lehet szállni rólam okosok ! Ha olyan bölcsek vagytok,miért ültök még mindig itt bukóban ? Az hogy én hogy látok dolgokat,az hadd legyen az én dolgom. További eredményes kereskedést !
Úgy látom, hogy mostmár nemcsak a cigiről és a töménytelen kávé ivásáról, hanem a topik olvasásról is le kellene szoknom, ha itt csak egymás csesztetésével foglalkoztok. Hajrá opi ! Irány a 611,- !
Köszi a megerősítést. Lehetnek különböző vélemények, de ezt le lehetne írni normálisan is. Lehet, hogy neki pl. természetes kereskedésnek tűnik, hogy semmilyen apportra- megnyert közbeszerzésekre nem reagál már egy részvény az elmúlt több mint 3 év miatt. Lehet, hogy neki normális sok résztvevős kereskedésnek tűnik, hogy 10-20-30 milliós napi forgalmak után egy 206 ft körüli mélypontról 10-20 ft-os emelkedés után rengetegen ingerenciát kapnak, hogy 10-20-30 ezres pakkokat adják el miközben 3 hete magasabb áron is eladhatták volna... persze van pár forintozós rászálló- és mindig van pár aki éppen megunta az elmúlt 4 évet, de az nem generálna 10-szeres forgalmat negyedévente 1-2 napra...
Nehogy már felvette a kesztyűt dehogy már a választ vár tőle Nincs is részvénye csak idejön okoskodni ki mire indul be el kell fogadni betegedj világ ez annyit nem ér hogy idegeskedj rajta kitartás és rohadjanak meg
fejtsd ki kérlek, hogy mi a sületlenség abban amit írtam. Ja és kérlek ne hasonlíts addig janibácsihoz amíg ésszerű érvet nem írsz mert addig ez csak nettó bunkóság.
NEW OPUS GLOBAL