Topiknyitó: bendeguz_sly 2019. 06. 21. 15:27

4iG károsultak, kitömöttek brühühü topicja  

itt az ATH környékén kellett már egy ilyen csoport :D
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
stefi82 péntek, 18:35
Előzmény: #2758  Matyi_atya
Köszönöm Atyám, majd még egy miatyánkot mormoljon el értünk! :)
Capi
Capi péntek, 16:49
Itt lefőtt a kávé.
Metis_papa
Metis_papa péntek, 15:54
Előzmény: #2757  Matyi_atya
Atyám, mit gondol, nem úszhatja meg végül is az Opus?
Elvégre az új kormány az első ülését OPUStaszeren tartotta.
Matyi_atya
Matyi_atya péntek, 12:55
Előzmény: #2755  stefi82
Neked még a feloldozást is elintézem: https://kephost.net/p/MjQwMTEzMQ.jpg
Matyi_atya
Matyi_atya péntek, 12:55

Berakom ide is tudjam a későbbiekben olvasgatni, emlékeztessen rá a jövőben, hogy ne gépejek túl sokat. Ennyit gépelni embertelen.......
Dicsértessék az Úr gyermekeim.
2024 Decemberében, Szent Miklós napja körül jelentős dolog történt a 4iG életében. JG és OV Trump és Elon Musk társaságában teázgatott. A teaparti az USA elnökével és a föld leggazdagabbnak tartott emberével olyan löketet adott az árfolyamnak, hogy nem csak az aktuális, hanem egy  kb fél évtizedes erős ellenállást is sikerült áttörnie, és szabad útja nyílott felfelé. Jászai előtt meg olyan cégek ajtajai nyíltak meg (pl LMT NOC) ahol más BÉT CEO-k maximum a portaszolgálatig jutottak volna el, ami szerintem elég impresszív volt, és ez a 4iG árfolyamában is megmutatkozott egy duplázásban. Később jött egy hír egy indexbe kerülésről, amit kizárólag egy noname portál hozott le, így nem tudom valós volt e, minden esetre ezzel egy időben nagy forgalommal kezdték el venni, és kimozdították az 1700-1800 körüli sávból, ahová viszonylag hosszú időre beállt. Innentől kezdve hiperbolikusan emelkedett felfelé, és 3000 felett megjelentek azok, akik nehezen tudták feldolgozni a tényt, hogy nincs ilyen részvényük, a friss regisztrációk a "őőő, üdv, hát én is benne űlök már 5 éve / 700 óta / 1550 óta stb hozzászólások. 4000 forint felett meg berobbantak a marinénik, rettenet jó marinéni dumákkal, itt már az alapok veszik... köszönöm, hogy megvehettem az olcsó részvényeidet(csúcsközeli kiszállónak) stb. A Fegyencjárat napján az árfolyam egy hatalmas zöld gyertyával csúcsra futott. Hozzá kell tenni 4900 környékén is minden kisbefektető azt az összeget látta az egyenlegén, amit megérdemelt. Aztán indult az új beszállók(a tőzsde világában is új beszállók, mert még kérdés volt hogy mi az a nyitó/záró szakasz és az indikatv ár) hupákolása 1-2-3% os mínuszok után, hova esik még, meddig hagyják, már a béka segge alatt van az árfolyam 46xx, pedig még a fegyencjárat nap zöld gyertyáját sem adta vissza. A kedvencem a hogyan lehet az árfolyam ennyi, ha már előzőleg 20 forinttal is adtak érte többet kérdés. ( erről még kép is született: https://kephost.net/p/MjIyMTMxNQ.jpg) Olvasni szórakoztató volt. Az árfolyam esését jó darabig utána nyugodtan lehetett akár normál korrekciónak is tartani, de mivel NER részvényről van szó, a választások előtti két hónapban úgy csökkent az árfolyama, ahogy egyre inkább bizonyossá vállt, hogy a NER nem fog nyerni. Április 12 Tisza 2/3, ami abszolút nem volt beárazva. Én első sorban az Ópus összeómlását vártam a választásoktól, a választások után főleg, most is biztos vagyok benne, hogy az Orbán stróman cég ki fog feküdni, és nem a 4iG-re gondoltam, mint a esés vezetője. Az igazi target vsz az Ópus, de akkor kanyarodjunk rá a 4iG-re
Ha már említettem a stróman szót. Lehet tudni JG miből vett meg egy 1300%-al felhúzott céget Mensáros úrtól 2019-ben? Volt rá pénze a 4800-5000/db körüli részvényekre? Vagy milyen áron? Ha nem piaci alapú árazáson vette, vagy csak átvette, akkor a gazda mind mögött most is lehet hogy ugyanaz, csak a ML feliratú nadrágzsebéből áttette egy külföldön szalonképesebb másikba? Végül is ő intézte a Vodafone vételt, és rengeteg állami pénz áramlott be. Így jutunk el a Vodafonehoz és egyéb állami cégekhez, amit gyakorlatilag az állam vett meg és adott jórészt magánkézbe. Állami befektetés NER magántőkealapokba, állami bankoktól hitel, ahol maga a hitelező (az állam) vállal kezességet az adósért, hatalmasra növő hitelállomány. A 4ig NER részvény, és JG is NER oligarcha ami eddig előnyt jelentett de már hátrány (magánrepülőgépezés az egyik Orbán lánnyal, yachtozás az egyik NER yachton, Orbán intézi bizonyos üzleti ügyeit..), úgyhogy ezek megpiszkálása mostantól mind valós veszély. MP tegnap gyakorlatilag leoligarcházta Jászait (anélkül, hogy nevesítette volna) „Tekintsék úgy az oligarcha urak és hölgyek, mint hogyha ez a szerződés nem létezne." És ezt a tekintsék úgy mintha ez a szerződés nem is létezne-t sokan értelmezhetik a jövőre nézve burkolt fenyegetésnek is, különböző egyéb szerződésekre is. 
A pénzszivattyú a NER felé leállt. (Ha ezt véletlen pénisszivattyúnak olvastad irány a gyóntatófülke te perverz állat.)A NER cégekre egyre keményebb napok jönnek. Bármi lehet, az állam lehet vinni akarja majd, amiért fizetett. Lehet, hogy nem. Bármi lehet, kíváncsian figyeljük.
Jelenleg az árfolyam támaszzónába érkezett. Viszont az árfolyammozgást nem a TA irányítja most.
Azért tudjuk a 4iG Ómlósan az igazi.
Labanc
Labanc péntek, 11:54
Előzmény: #2754  Labanc
Nagyon úgy néz ki...
stefi82 csütörtök, 23:06
Én már csak Matyi atyát várom, hogy feladja a részvényesekre az utosó kenetet. :)
Labanc
Labanc csütörtök, 22:37
2000 alatt elkezdtem még én is gyűjteni, de lehet végül belőlem is kitömött lesz...
Labanc
Labanc 2026. 04. 13. 22:30
Csodálom, hogy ez a topik milyen inaktív... végülis tök eseménytelen napokat tudhat maga mögött...
Blue-chip-csóka
Blue-chip-csóka 2026. 02. 13. 18:25
https://www.youtube.com/watch?v=zKQfxi8V5FA&list=RDzKQfxi8V5FA&start_radio=1
A Zager and Evans elemzőház kiadta a 2525 ft-os célárát, mert már elmúlt az ítéletnap. 
Blue-chip-csóka
Blue-chip-csóka 2026. 02. 13. 17:49
Előzmény: #2750  Matyi_atya
Atyám, szervezi már az ajkai zarándokutat a részvényeseknek?
Matyi_atya
Matyi_atya 2025. 12. 18. 19:31
Előzmény: #2749  Matyi_atya
Matyi_atya
Matyi_atya 2025. 12. 18. 19:31
Előzmény: #2745  Labanc
A pösti eklézia küldött ki egy ministránst az eseményre. A sok politikai tüntető között sikerült lencsevégre kapnia egy múlt hónapban beszállt kisbefektetőt is.   https://kephost.net/p/MjIyMTMxNQ.jpg
Labanc
Labanc 2025. 12. 12. 22:22
Előzmény: #2747  Metis_papa
Ezek szerint ha a pórnéppel tartunk, megtisztulhatunk?
Metis_papa
Metis_papa 2025. 12. 12. 21:58
Előzmény: #2745  Labanc
Természetesen, valahogyan vezekelnünk kell a bűneinkért...
Metis_papa
Metis_papa 2025. 12. 12. 21:58
Előzmény: #2744  Matyi_atya
Pedig a Gellért-hegyről lehet igazán nagyot zuhanni...vagy inkább ómlani.
Labanc
Labanc 2025. 12. 12. 21:15
Előzmény: #2744  Matyi_atya
Ti ott lesztek?
Matyi_atya
Matyi_atya 2025. 12. 12. 21:10

Hadházy Ákos olvasta régebbi ötleteléseinket, és cselekvésre szánta el magát. Kedden megrendezi a NERcaminot. Igaz nem a Gellért hegyről indul, hanem a Ferenciek teréről. 
Az alábbi idézet Hadházy FB oldaláról való:
." Az idén nagyon sokat gyalogoltam már, a keddi, idei utolsó alkalommal nem terveztem a Ferenciek teréről tovább vonulni. De muszáj lesz mégis az esemény után átvonulni a 4IG Távközlési Holding székháza elé vonulni, hogy erre az egészen pimasz, nyílt és szemtelen csalásra felhívjam a figyelmet."
Metis_papa
Metis_papa 2025. 12. 10. 22:15
Most megy az M5-ön A Sátántangó Tarr Béla rendezésében. A rendező személye (neve) miatt kötelező olvasmány a 4iG-ben. :D
Bpali2 2025. 12. 05. 19:25
Lég szakmaibb 4 IG topik ahogy olvasom 👀
Blue-chip-csóka
Blue-chip-csóka 2025. 12. 05. 18:22
Előzmény: #2737  Matyi_atya
Atyám, mit szól ehhez? Itt van már az ítéletnap?
https://www.youtube.com/watch?v=izQB2-Kmiic

Topik gazda

bendeguz_sly
bendeguz_sly
4 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek