nem nagy tételekben, de azért gyűjtögetik itt 110-112 körül most is... várunk :) de figyelni a hanyatló nyugatot, mikor rántják ki az egyik dominót elemet ....
Én januárban voltam benne egy ehhez hasonló időszakban és pár napja tudtam megszabadulni a részvényektől, többszöri hígítás után :) Bár most minden már egy kicsit más....
Bejött a tegnap reggeli Autowallis-ra vonatkozó jóslatom teljes körűen (115-120ig fel, majd csorgás lefelé). A másik kettő még kevésbé (Opus 280-300-ig fel, utána csorgás lefelé, Rába 1800-1850 fel), Opus elindult felfelé, de nem érte még el a jósolt sávot, Rába minimális felfelé elmozdulás, még várakozik. Autowallis szerintem jó papír, vannak mögötte fundementumok, de most kicsit meg fog pihenni, 100 alá viszont nem megy ha nem változik ez a bullish hangulat.
Sziasztok. Jó reggelt. Aki beragadt annak puha párnát bekészíteni, mert sokáig fog majd üldögélni. Lehet majd 4-5 év távlatában eredmény. Ez viszont nem a 4IG. Beülős részvény. ( nem azt jelenti viszont hogy rossz)
AutoWallis Nyrt+topic