Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Van itt olyan hiteles ember, legfőképp DOC, aki szokott menni könyvet nézni és majd ők megírják, hogy igazam van e. Ha tévedtem, akkor bocsánatot fogok kérni. De most nekem elég egyértelműnek tűnik, én a megnyilatkozásai alapján ezt a következtetést vontam le. Ennyi. Amúgy nincs ezzel semmi baj. Nem negatívumként írtam, teljesen természetes, hogy van ilyen hogy valaki gondol valamit, befektet, aztán csalódik és elad. Semmi baj nincs vele. Még azt se ítélem el ha itt nem írja meg, úgyis mindenki azt ír amit akar, vagy igaz vagy nem, senki nem tartozik beszámolási kötelezettséggel. Nincs jelentősége.
Csak egy kérdés? Történt valami negatív a céggel kapcsolatban? ( Talán a kormányváltást leszámítva.) Mert nem egészen fél éve csak úgy kapkodott mindenki utána.
Felháborító és vérlázító ami itt történik 😲 Opus és 4ig a fő neres papírok ma is brutális emelkedésben, lassan két nap alatt +40-50%!! Ez a mocsok a 40-et sem tudja megugrani!! Pedig ez is neres, senki ne mondja már hogy nem, csak valamiért kiesett a pixisből és hagyják elbukni, elveszni!! Nagyon szomorú hogy ez történik, nehogy ott1 sorsára jussunk 😱 Ezen a szinten már semmit nem lehet kizárni!!
Lebilincselő olvasmány! MP nem szűz és ő is szereti a pénzt, EU-s pénzekhez kellenek ezek a cégek, ezek vezetői ha van egy kis eszük már rég a Tisza küszöbén állnak, nyugalom!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.