Irodák, üzletek 2. vonalbeli bevételforrások. Ezekről mondanak le először az emberek, ha drága a benya, Márpedig ha csökken a fogyasztás, akkor csökkeni fog az üzletek foglaltsága is. Egész jól reagál a piac, lássuk be. A mindenkori minimumot az orosz ukrán háború 2. évében érte el. Nem kizárt, hogy most is egy elhúzódó háború küszöbén vagyunk.
Megjegyzem vannak emberek akik tényleg a nagyobb megzakkanásokra várnak és ott vesznek . na most a világ helyzet miatt lehet majd mivől csemegézni . Itt ami megtévesztő lehet , az esés is cikk cakkban történik . Addig is még nem látni tisztán maradnak a valódi értékkel bíró / stabil árfolyamon mozgó , nem oda vissza rángatott , nem felkötögetős :részvények meg a cash .
Persze tőlem ne tanuljon senki!! Mindenki saját elképzelése, stratégiája szerint vásároljon és realizáljon!! Nem vagyok én krőzus ,sokat buktam is. és talán tanultam belőle. De véleményt talán lehet nyilvánítani, hisz ez egy fórum!? Igen, most még ülök a pénzem egy részén, nem nagyon merek venni, aztán lehet hogy kimaradok ebből -abból, de az már legyen az én problémám!! Azért csak elboldogulok már 28 éve a tőzsdén, mivel nagyrészt ebből élek 😉👍
Appeninn real