Köszönöm az ötletet Toka úr, de még van 30 liternyi saját bor, aztán megyünk haverral Tolcsvára vásárolni jófajta borokat a szokott helyről , hogy tartson ki az újig 👍😉 Itt keleten még annyira nem terjedt el az az istenverte szőlőkabóca, de sajnos elkerülhetetlen lesz hogy itt is pusztítson!!😟
Igen, a mezőgazdasági gépekbe dízelt használ, de családjában van 4 autó ami benzines is!! Nekem az autó, a motor is benzines ,szóval nem befektetésnek vettem, hanem saját használatra.
Szerinted meddig bírja kb 5000-8000 rakétája lehet lebombáznak minden indító állást nincs hadihajó meddig tudja támadni a tankereket? 2 hét és vége! Lehet sokat mondtam!
Bort tarazzon be Fiftififti Ur...tegnap beszeltem egy szakertovel, vege a kis szoleszeteknek...nyugaton a kaboca ellen ugy vedekeznek hogy a nagybirtok szélét erosen pernezetzik meg ujjitjak gyakran, a szélekrol támad a kabóca...kisbirtoknal eselytelen a vedekezés.
Ez bizony elhúzódó háború lesz, még csak nem is egy hónapos!! Trump választása előtt ígérte , 1 nap alatt véget vet az orosz-ukrán háborúnak, hát látjuk hogy lövése sincs hozzá!!😲😲 Az Irániakkal sem fog boldogulni pár hónapon belül!!! Mindenesetre a komámmal a mezőgazdasági telephelyére már betáraztunk 11 hordó benzint a múlt héten 😃 Egyelőre az enyém 3 hordóval belőle. Azért na, ki tudja mit hoz a jövő!?
680-685 közt vagyok! Tegnap vettem 696 on hátha sikerül egy kicsi hozzá! Lehet ha esik holnap is beállok vételre kisebb tételekkel! Szerintem ebben a hónapban vége lesz és indulunk fel! Végtelenségig úgy sem bírja Irán!
Appeninn real