A kérdés ez volt! "Élelmiszerellátás, energia, víz szempontjából" És igen az igéret főldje,ezt jól mondod. Politikát és eszméket hagyd. Mi már különbensem érjük meg.
"Rasszista" El Kellene menned olyan helyre ,ahol ukránok dolgoznak.Nem a Magyar dolgozót nyomják,hanem az ukránt.Nem a Magyarnak adnak igaza,hanem az ukránnak.Sorolhatnám a kedvezményeket és megkülönböztetést.Ilyen a Magyar mentalitás ez a MAgyar vezetés.Persze nem csak nálunk,nyugaton is ez a helyzet. 1500 fős menekülttábort építenek egy 500 fős lakta nemzetiségi faluba.Soroljam a megkülönböztetést. Valószínű ez a jó,igaz? Neked lehet.Ki a rasszista?Amikor a sajátodba rúgsz bele. NE viccelj már! Persze az ukrán utálja a Magyarokat és a migráns sem különb.Tisztelet a kevés kivételnek.
talán Szécsényi: " Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen. Mit használna a dél-afrikai feketéknek az, ha valami isteni hatalom megajándékozná őket Anglia, Franciaország vagy Magyarország alkotmányával?”
Köszönöm a választ. Èn is ilyesmire gondolok. Várok vele mèg pár napot háth törtènik vele valami. Gondolom egy ilyen kivezetès miatt nem èrheti kár a rèszvènyeseket.
Romania, lengyelek, litvanok, de akar a deli nepek oka azok, spanyolok. En angliaban elek, kis tulzassal nyelvtudas nelkul talalsz munkat masnap, amibol jol is tudsz elni, de a magyarok inkabb komtoznek haza. Valljuk be, nekunk nem valo ez a nagy globalizmus, nekunk kell mindig egy vezeto, aki megmondja, hogy mit csinaljuk, ezt elvezzuk
igen ez így van, ro-ból vagy 5-7m-an vándoroltak el... de azt látni kell, a fejlett országok még így is nagyon komoly munkaerő hiánnyal küszködnek, az egész fehér civilizációs faj gyorsan öregszik, szerintem még érvényes a római jelentés 1972?-ből , 2100-ra 4,5M ember fog élni...
A tegiohoz kepest a magyar elvandorlas keves, A magyar nem mer vallalkozni semmire, ezt tudja orban is, ezertehozza a sok gyarat ide, ott erzik jol magat a magyar
Lentebb írták ezt a 2050 es dátumot... Félelmetes de lehet hogy nincs is olyan messze az. Én 2100 ra saccoltam (50-100 év távlatban) hogy bekövetkezik egy olyan katakrimatikus esemény ami alapjaiban változtat. Ez lehet egy északkoreai, piros gomb, vagy orosz, klimaváltozás, háború tovább eszkalációja, a víz elfogyása, migrációs nyomás, vírus, nagy gazdasági összeomlás, és napestig lehetne folytatni a sort, amiből ha csak 1 bekövetkezik minden embernek kihatással lesz az életére. Volt Quibit en egy cikk, hogy felelős e az a szülő aki tisztában azzal, hogy a gyermekének jó eséllyel ilyen körülmények között kell élnie felelős e érte? Nézzük csak meg az elmúlt 3 évet... Valami történni fog ez biztos, mert most egy nem fenntartható pályán mozgunk. Ez igaz a Ft-ra magyar költségvetésre is, de a FED re is, nem nőnek a fák az égig.
Én is így vagyok. Sokat utazgatok (főleg télen), a munkámhoz elég egy laptop és egy mobil. Ha pedig költözni kell itthonról, azonnal tudom venni a sátorfát és menni valami kellemes éghajlatú helyre. Kanári-szigeteket és Malaga környéke tökéletes hely :)
ennek ellenére vagy 800e magyar nem mo-n él...ezek a végtelen mohó és buta kisztitkárok lehúzták a budin mo-t, nézzétek meg a demográfiai előjelzéseket. szerintem ez a terület 2100-ra már nem mo néven fog szerepelni.
Orbannak az a szerencseje, hogy a magyarok roghoz kotottek, nem mernek valtani, meg orszagot belul se. Ha olyan vallalkozo nep lennenk, mint mondjuk a lengyelek, Magyarorszag on, mar hianyozna az adobevetel.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.