Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mit olvasok, Lapát megemelted a célárad, április 13-án még 500 alá vártátok, májusban azt mondtad júniusban 1000, júniusban, hogy júliusban 1000, júliusban, hogy augusztusban 1200, most miért nem szeptember következik? összekuszálod itt a dolgokat
az úgy lehetséges hogy az április 2-án lett kiirva az a közbeszerzése és csak 1 cégnek a Vhidnak :) azért nyerték meg.Még választások elött lett kiszórva.
előbb utóbb elfog esni nem kell aggódnod, remélem a képek amiket készítettél megvannak mert lassan majd kérem hogy linkeld be őket. Az hogy nmost egy darabig itt tartják csak arra jó hogy hitegetnek titeket semmi másra nem jó de a vége úgyis az lesz hogy megy lefele.
A cikkben ezúttal nem szerepel JG rendkívüli és meghatalmazotti nagyköveti címe, de eddig nem olvastam olyat se, hogy már nem az. Mi ez ügyben a helyzet?
Valszeg a kötvénykibocsátást tárgyalhatták meg a hírekből következtetve "JPMorgan, amerikai Exim Bank, Sentinel Midstream és Troy Industries. Ezekkel a cégekkel folytatott megbeszéléseket a 4iG elnök-vezérigazgatója." kötvénykibocsátáskor biztos lesz emelkedés, de ha a hazai dolgok nem rendeződnek, vagy nem érkezik sokkal több pénz, mint 200 milliárd, akkor ez is csak átmeneti lesz.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...