Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Inkább zigzagos maci … Kicsik rácuppannak még mindig minden felrántásra , hírecskére. De egyenlőre szabadesés logikusabb. Ez most nagyon komoly szint a 2000 már . Ha ez is elesne agyő 4000 jó ideig..
Dolgozik ám a lemaradasrol valò pszicho is .De azt sem értem most igazán .Mitől lőne ki ? Ez most nem az a játék.Lehet elhitetni a kisbüfikkel dolgokat de az elmúlt mozgások alapján ki hinné el hogy ez most 🚀🚀🚀?Azért annak a spekának is komoly kockázata van hogy ráb....
-4IG.-Csökkenő trendben van még a papír, letapadva az 1875 feletti zónában. Jelenleg vételi lehetőséget továbbra sem látni. Amennyiben az 1875 alá nem fog menni tartósan, és felette tudja majd megközelíteni a csökkenő trendvonalát, akkor jöhet majd fordulat és vételi jel.Ellenállások: 2500; 3125; 3750. Támaszok: 1875; 1563; 1250.
De egyébként is : normális ember ezt a papírt rég eladta , nem megmagyarázza , nem hasra üt hogy szerinte itt már olcsó —> hanem kivárja a fejleményeket . Vagy pénzfeldobás kategória szerint kuss a belevesz azt imádkozik hátha bejön mint a lottó..
És az a durva hogy még MP meg se szòlalt . Szerintem ezt most nem szabad piszkálni egyszerűen nincs ami megindítsa felfelé de a pánik megindíthatja lefelé .
Hát Zoli, ez most nagy tapasztalat lesz számomra! Ezen a nyomott áron is még januárhoz képest "csak" -12%-ban vagyok, tehát a körülményekhez képest jól állok. De megkövetlek, ezt a legvadabb álmaimban se gondoltam volna! Nekem már a 2400 is kánaán lenne, de az is hol van innen?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...