Topiknyitó: poreci 2017. 08. 29. 10:16

4IG részvény  

Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Zoli4444 szerda, 18:07
Előzmény: #83977  Kata726
Az olyan károgós topik! Mondom én, hogy Madrid már inkább kilóg a sorból! De tudod mi lesz ott nemsokára? Értetlenség, hüledezés, aztán elhalkulnak.
Hmmm kevés az esély rá hogy MP òdákat zengjen a 4 ig ről vagy hogy nyilvánosan kezét fogjon Gellérttel.Az általad említett hüledezés ekkor következne be .De ha MP kiáll és vizsgálatokat jelent be a cég ellen és elkezdi a véres kardot lengetni könnyen ti hüledeztek majd .
realmadrid szerda, 18:06
Előzmény: #83978  Kata726
Látom többször felvetetted hogy engedjenek vissza a másik topicba. Köszönöm de szerintem én nagyon pesszimista vagyok ahhoz a topic hoz és valószínűleg hamar ismét kiraknának. Már nehezen változom. 
Kata726
Kata726 szerda, 18:02
Előzmény: #83976  sztaniol
Köszönöm!
Kata726
Kata726 szerda, 17:59
Előzmény: #83976  sztaniol
Számomra ő a legszebb nő a világon! Hagyd meg nekem, kérlek!
sztaniol
sztaniol szerda, 17:57
Előzmény: #83975  Kata726
Kikérem magamnak, nem vagyok fideszes!
Kata726
Kata726 szerda, 17:54
Előzmény: #83972  sztaniol
Na szépen vagyunk! Lopós. 😄
Zoli4444 szerda, 17:45
Ricse figyu azt hogy benéztem egy infót ami nem a cég terméke azt ne told nagyon túl .Én legalább beismerem ha tévedtem .Hogy miattam dobta el vki ? Ha volt esze és időben hallgat rám nem ül akkora bukòban mint akik miattad megtartották 4000 feletti vételeiket .Kérdezzük csak rellimet vagy mit tudom mi lesz kollégát most hogy állnának jobban ha rám hallgattak volna 2025 év végén vagy ha rád ?Ne legyél akkora arccal fidesz is ezért esett pofára 
Zoli4444 szerda, 17:35
Igazából a szőke avatarjat amúgy is jobban ismerik nekem is jobban tetszett.De más képével szòrakòzni szerintem ezt engedd el .Kurva gagyi 😁
sztaniol
sztaniol szerda, 17:31
Előzmény: #83971  realmadrid
Le van védve, mint a "gondolom nem gyalog"?
realmadrid szerda, 17:31
Előzmény: #83967  sztaniol
Más avatar képét használod, ez milyen dolog már. 
Zoli4444 szerda, 17:31
Előzmény: #83968  realmadrid
Semmi különös nincs benne .Lotyogtetik ,forgalmat imitalnak.Amig ezen a szinten van az árfolyam semmi komoly teljesen mindegy 2120 vagy 2370 az árfolyam .
Zoli4444 szerda, 17:28
Előzmény: #83965  sztaniol
Ez az Avatar kép még viccnek is rossz 🙂
realmadrid szerda, 17:28
Előzmény: #83960  Getup
2370ig tartott a lendület. Egyik másodpercről a másikra megállt a vétel. Kik vehették? Kb. 100 millióért vásároltak aztán csend. 
sztaniol
sztaniol szerda, 17:28
Előzmény: #83966  Zoli4444

Magyarországon világhírű.
Csak Arma3-ban érhető el külön mod-ként, vagy van belőle fizikai példány is?
Zoli4444 szerda, 17:26
A ProTAR (Professional Target UAV System) a 4iG Csoporthoz tartozó Rotors & Cams Zrt. által fejlesztett, sugárhajtású pilóta nélküli repülőeszköz, amelyet kifejezetten a Magyar Honvédség légvédelmi gyakorlatainak támogatására hoztak létre. [1, 2]A rendszer elsődleges feladata a támadó repülőgépek és rakéták szimulálása, lehetővé téve a légvédelmi rakétarendszerek éles és gyakorló lövészeteinek hatékony végrehajtását. [1, 2]Főbb technikai jellemzők
  • Sebesség: Akár 500 km/h.
  • Repülési magasság: Maximum 6000 méter.
  • Hatótávolság és üzemidő: 75 km-es kommunikációs hatótávolság és kb. 60 perc repülési idő.
  • Súly: Körülbelül 65–68 kg-os felszállótömeg.
  • Kötelékrepülés: Világpiaci szinten is egyedülálló képessége, hogy akár három eszköz is képes szoros kötelékben (rajban) repülni, szimulálva egy komplexebb légitámadást. [1, 2, 4, 5]
A rendszer felépítése
  • A repülőeszköz: Merevszárnyú, kerozinüzemű sugárhajtóművel ellátott drón, amely a feladat végén ejtőernyővel ér földet, így többször felhasználható.
  • Elektromos katapult: Egy speciális, szintén magyar fejlesztésű kilövőállás, amely 0,4 másodperc alatt gyorsítja fel az eszközt a felszálló sebességre. Az indítási ismétlési idő kevesebb mint 2 perc.
  • Földi irányítóállomás: Innen vezérlik az autonóm repülési profilokat és a hasznos terheket. [1, 2, 4]
  • Alkalmazási lehetőségekA ProTAR fedélzetére különféle hasznos terhek (payloads) szerelhetők, mint például:
    • Radarkeresztmetszet-növelők (hogy nagyobbnak tűnjön a radaron).
    • Találati pontosságot érzékelő szenzorok.
    • Infravörös zavarótöltetek (flare) és füstpatronok. [1, 3, 4]
    A jövőben a platform alkalmas lehet egyéb feladatokra is, például felderítésre (elektrooptikai vagy lézeres szenzorokkal), vagy akár cirkáló lőszerként (kamikaze drón) való alkalmazásra is. [1]
    sztaniol
    sztaniol szerda, 17:22
    Előzmény: #83964  dunyha

Ja, végül is ez is egy szempont. Meg legyen környezetbarát is a fegyver. ezzel én is egyetértek.
    Amíg nem az eladás a cél, addig ezek teljesen rendben vannak.
    dunyha szerda, 17:18
    Előzmény: #83963  sztaniol
    Szerintem addig jó, míg nem vérrel kell tesztelni...
    Maradjon is így a tesztelés.
    sztaniol
    sztaniol szerda, 17:16
    Előzmény: #83957  rice2

És hány terméket adtak már el? Mert a fejlesztés jó dolog, egy csomó pénzt fel lehet rá venni, de az ukránok a fronton végzik a fejlesztést, vérrel tesztelnek, úgyhogy teljesen felesleges megpróbálni velük versenyezni.
    Zoli4444 szerda, 17:15
    Ha valòban hatékony is az már jòval piac képesebb cucc .Ha hatékony és el tudják adni !Az első kérdéshez szakembernek kéne lenni .A 2.at meg az idő fogja megválaszolni .Egy biztos beszélgethetünk mi de rövid távon komolyabb gondja is lehet a cégnek ha a hátszél szembeszéllé vàlik .Szembeszéllel még jò dolgokat is nehezebb eladni szart meg lehetetlen .
    rice2 szerda, 17:12
    Előzmény: #83959  Zoli4444
    A 4iG Csoport által 2023-ban alapított, 2025-től THOLUS Védelmi Zrt. néven működő cég drónvédelmi és légtérellenőrzési technológiákra, valamint az autonóm eszközök elhárítására szakosodott. A vállalkozás a Rotors & Cams Zrt.-vel szoros együttműködésben, hazai fejlesztésekkel és nemzetközi technológiák integrációjával a védelmi és ipari szektort szolgálja ki. [1, 2, 3]Főbb tudnivalók a cégről:
    • Átalakulás: 2025 szeptemberében a RAC Antidrone Zrt.-t átnevezték THOLUS Védelmi Zrt.-re, igazgatóságába a 4iG csoporthoz köthető vezető szakemberek ültek be.
    • Tulajdonosi struktúra: A 4iG Nyrt., az iG TECH Magántőkealap és a Rotors & Cams Zrt. közös vállalkozása.
    • Tevékenységi kör: Drónfelderítő rendszerek, drónelhárító megoldások (zavarás, fizikai elfogás) fejlesztése és telepítése.
    • Célpiac: Védelmi ipar, kritikus infrastruktúrák védelme, ipari és közlekedési szektor.

Topik gazda

poreci
    3 3 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek