Topiknyitó: poreci 2017. 08. 29. 10:16

4IG részvény  

Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
myrath kedd, 17:29
Előzmény: #83838  Bigkt
Köszönöm! 
FTZS kedd, 17:19
Előzmény: #83836  Zoli4444
Még egy gondolat a "koszpenzrol". Mostanra odáig értünk, hogy aki közpénzt kap az csaló.  Szerintem az egyáltalán nem baj ha egy cég kozpenzt kap. Akkor sem, ha az éppen Fideszes, vagy Tiszás. A baj az ha az a kozpenz kárba veszik, vagy nem a megfelelő célra hasznaljak. Szerintetek Magyarországon a vállalatoknak nyújtott támogatás/nevezzük kozpénznek/ hány százaléka fordult termore?
Bigkt kedd, 17:11
Előzmény: #83832  myrath
Tehát akkor elismerted, hogy csak trollkodni vagy itt, nincs részvényed, nem is akarsz venni, csak szórakozni jársz ide, és másokat sértegetni ismeretlenül. Gratulálok. 
Zoli4444 kedd, 17:09
nem kevés közpénzt ...
Zoli4444 kedd, 17:08
Előzmény: #83833  FTZS
A 4 ig nál a hülye is tudja hogy nem közpénzt hajítottak hozzá .A kérdés az hogy MP mennyire akar ítéletet .Ha akar megtalálja a mòdját 2/3 addal .Ha a kapcsolat nem tisztazòdik a 4 ig baszhatja az állami megrendeléseket a safe-el együtt.A piacon meg nem annyira jó ajanlòlevél hogy épp a regnálò kormànnyal kardozol.A hátszél megszűnt .Ne feledjük hogy sok ajtòt eddig is Viktor nyitott ki a cégnek .A cégnek váltania kell és meg kell győznie MP t különben baj lesz
Getup
Getup kedd, 17:07
Előzmény: #83834  Getup
2276...
Getup
Getup kedd, 17:06
Z 2776 eladasin  13k vegyetek.birkák...
FTZS kedd, 16:57
Előzmény: #83822  mandoo
Nekem is eszembe jutott amit írtál. De itt a kulonbseg az, hogy JG-t a választások után /is/ fogadták ezek az emberek. /Arabok Németek, Ameikaiak/. Ezért inkább egy helyzetelemzést  kérhettek tőle. Mivel mindegyiknek pozitív hangulata volt ezért én azt egy kiállásként értékelem a cég felé. Azért azt én nem gondolom, hogy ami most megy hogy "majd MP meglátja hogy mi lesz" hangulat ezeket a befektetőket kielégítené és várnak hogy na akkor hogy dönt cégekről az aktualis hatalom.Biztos vagyok benne, hogy a nagy tisztogatás előtt azért megnézik hogy nehogy valakinek a lábára lépjenek. Világosabb, kiszámithatóbb gazdasági környezetet szeretnénk, az pedig hogy mindenki minden jogszerű itelet nélkül ítélkezik, az nem arra mutat.
myrath kedd, 16:50
Előzmény: #83831  Bigkt
Oké! Én sem gondolnám. Ezt megbeszéltük.
Bigkt kedd, 16:27
Előzmény: #83827  myrath
Gondolkodj egy kicsit hogy beszélsz ismeretlenül. 
Neked is felajánlom szívesen, hogy élőben is elmondhasd a véleményed, ha gondolod. 
A másik fele pedig, mivel leírtad, hogy semmit nem fog érni ez a részvény, nem gondolnám, hogy venni akarsz belőle. 
Azonkívül, nem "infót gyűjtesz ", hanem te osztod az észt. 
myrath kedd, 16:19
Zoli4444 kedd, 16:16
Előzmény: #83822  mandoo
A bratyizòs mosòpor ügynök üzletpolitika innen kevés lesz.A cégnek innen piaci alapon kellene termelnie.Vannak a cégnek ígéretes tervei de van sok piacképtelen mis másolt ötlete is.Ha hamarosan nem kezd el piacképes dolgokat elő állítani amire piaci kereslet van akkor a hadiipari részleg lesz az első ami megy a lecsòba.Pl ha a magyar honvédségnek igazából szakmai alapon nem lesz szüksége mondjuk gidrànokra egyszerűen rendelnek majd mást .Nem kötelező a 4 ig hoz csatornaznia MP nek a pénzeket .A cég részéről pl nem hallottam mondjuk olyan ötleteket hogy támogatni szeretné a magyar hadiipari mérnökök képzését .Ahhoz hogy elnézzék a cégnek hogy  közpénzen növekedett sokkal konstruktívabbnak kell lennie annál minthogy egy Tátra alvázra szögelnek egy himars rendszert .Sokkal vonzóbb lett volna ez az ötlet ha a Rába tervez hozzá platformot. Hiába rövid az idő meg nagy a kihívas de egész máshogy lehetne rá tekinteni .Föleg úgy hogy kiderült hogy a CSG is nagyobbnak hantázza magát mi ami .
Getup
Getup kedd, 16:06
Nem győzik tele verni az eladoit..ismet ez  szutyok nem mehet fel...310ig 12k elado szep munka mikor unjàk màr meg ezt kurva lenyomast...r 2284 kemeny ft
myrath kedd, 15:34
Előzmény: #83824  Bigkt
Nem gyökér! Tudod, esésben lehet olyan részvényt venni, ami a jövőben sokat hozhat. Vagyis figyelek a piacon, keresem a lehetőségeket. Nem poziból rinyálok, hanem infót gyűjtök. Tudom, ez hihetetlen. Van amim van, nem kötöm az orrodra, de nem kell aggódnom. Csak, hogy tudj aludni. ;) 
realmadrid kedd, 15:32
2340ig felhúzzák, erre megint visszaöntik. 2250-2350 sávban megveszik de innen nem tud kitörni. 
myrath kedd, 15:31
Előzmény: #83806  realmadrid
Dúgó fadugó bing-beng bent van a lyukban....:) 
Bigkt kedd, 15:31
Előzmény: #83804  myrath
Ha nincs egy darabod se, miért nem olyan részvénnyel foglalkozol, amid van? Ja, hogy semmid nincs, csak okoskodsz...értem...
myrath kedd, 15:29
Előzmény: #83808  Csomi_1977
Itt vagy 8 napja és már osztod is az észt? Csomi-csomi jasper! Keressétek azt a pénztet, legyetek bátorak! :) 
mandoo kedd, 15:15
kezd az az érzésem lenni a Jászai fejesekkel való bratyizása kapcsán, mint amit Orbán csinált a kampányban, fotózkodott mindenkivel, meg nagynak mutatta magát, mindenki oldalán próbált megjelenni, (ami nem EU). Össze is jött neki a fotó, de láthatóan elégtelen startégia volt, nem győzött meg senkit (mondjuk csak az amúgy is fanatikus fideszeseket, azt több helyen böfögték vissza, hogy Orbán a nagyokkal focizik ((((-:). Most, hogy vége a parolázásnak, rendkívül kudarcos eredménnyel, Jászai tanulhatna belőle, és felmutathatna valamit, mert sem ott, sem itt nem sikerül érdemi dolgot. Valószínűleg nem is lesz rá több lehetőség. Ennek kampec.
feel
feel kedd, 14:59
Előzmény: #83820  babo-lapat
😀zabald a chipset es told ra a kolat a gep elott.

Topik gazda

poreci
3 3 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek