Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az infrastruktúra most is állami tulajdon a hadiipari területen(N7). A 4ig bérli az államtól. A telekommunikációs részben az állam 37,8% ban tulajdonos. A 4ig SDT ben az állam is tulajdonos. Egyébként meg a 4ig 4országban 28 leányvállalatal rendelkezik. A 4IG 33%-a külföldi tulajdonban van.
Hidd el! Nyugodt vagyok! Ideget magad körül keress! ...viszont képzeld el! A barackfám, és a fügefám a fagy ellenére is hoz majd termést. Ennek tudunk közösen örülni?
3. A legrosszabb forgatókönyv: Kényszerértékesítés vagy feldarabolásEgy Tisza-kormány alatt felmerülhet a cég bizonyos részeinek (pl. infrastruktúra) állami visszavétele vagy szétválasztása. A befektetők számára a legnagyobb kérdés ilyenkor az, hogy mi marad a cégből az „extra profitok” és az állami hátszél nélkül.
huzzzál már vissza barlangodba ha már oda nem írhatok akkor te minek írsz ide? :) Holnap 4iget 2000 alatt vehettek úgyis szerettek az esés alá állni :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...