Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Persze, mindig megmondjátok a frankót madriddal együtt...aztán ha mégsem az lesz, akkor változtattok rajta... Mint 2800 körül, hogy 3000 sem lesz már a választásokig, megy tovább 2500-ra...de közben 3800-ig ment majdnem... nem gond, majd úgyis visszamegy...ennyi volt a nagy duma...
Aki nem tud élni a 2800-3800-as emelkedéssel pár nap alatt, annak nem való a tőzsde, csak a trollkodás. Aki nem látja, hogy minden esni fog trampli miatt, és nem tud eladni, később pedig visszavenni olcsóbban, annak sem való. Aki ráér, az pedig befektet, és rá se néz hónapokig... 1 éve mennyi volt ilyenkor? 1600 kb? Aki nem tud vagy nincs ideje kereskedni, befektetni pedig ideje nincs, az ne tőzsdézzen... De attól még nem értem, hogy miért kell trollkodni folyamatosan??
Megmondtam választás előtt felejtős 🙂.Majd utána a tények ismeretében.Még a kitiltásom előtt 3 hete írtam hogyan a 2500-2800 ás sávba tippeltem vàlasztasra.Mostmar azt mondanám hogy lehet túlzòan optimista voltam .
Mivel neked a trollkodás az életed, legyél vele boldog... Mit is mondtál? Mikor fogsz venni? 3600? Aztán 3000? Aztán választások után? :))) Én addig keresek egy kis pénzt, ma még nincs sokkal több, mint a havi fizetésed :)
Mondjuk inkább vállalom, hogy kistopolódok nullában az egy két kontraktusal, mint hopiumként etetem a rugpullt, mert ugyebár csak kikell “ülni”, ahogy szokott ez a pszihózis működni… Ez a chart ahogy van a világ vicce.Sok kripto shitcoin veretesebb.
Múlt héten még azt írtad, hogy 3200-3400 között fog mozogni...aztán volt 3700 is...most meg 2800 lesz? Szerencsére bármi lesz, neked mindig igazad van :)
A napizókkal semmi baj nincs, nem is azokról beszéltem, hanem pl madrid és zolika, akoknek semmilyen részvénye nincs ( nem csak ez), mégis naponta van 20-30 beírásuk ide folyamatosan... Elég furcsa dolog, hogy valaki csak egy részvényt figyel, de sosem vesz belőle...nem gondolod?
Ennek az esésnek már semmi köze az iráni háborúhoz. Ha lenne akkor már ez is felpattant volna de ez csak esik tovább. Talán a 2800 megfogja első lépésben.
Hát azért van más is arra a safes apròra (Ugye ami nem is olyan fontos mert hát Gellért is megmondta 😂)azért nem mindegy ki lesz a hallja kend április 12 után.
Hát ha így örülsz neki akkor miért tiltattak remegő kézzel folyamatosan 😂?Mintha szàmítana 😁.3 hetetek volt felbeszélni.Hol az 5000 ? Ő Jaa nem akkor hol a 4000 ? Áá basszus már 3000 is alig van 😁.Semmi nem jön be amit mondok november óta cseh 2 őt nézitek és szidjatok aki más csatornát néz
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...