Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Másik topikban a szektavezér kitiltott mert nem tud számolni meg olvasni. Ez igen. Sajtószabadság a javából. Ha igazad gyorsan kitiltunk nehogy kiderüljön hogy hülye vagyunk.
Hááát, asszem' én is lejövök innen egy darabig..., ugyan ezen indokok alapján ! Helló !
Törölt felhasználó2026. 03. 02. 15:19
Ez a 3600 nehéz lesz . Bezzeg a RÁBA … ennyire beszabályozni a 4iG részvényt . Az lesz a vicces mikor a 4iG 4000 alatt a RÁBA meg 5000 felett lesz 😂 Lehet ebben az évben Rábában lesz a nagyobb ugrás ?
Köszi a mínuszokat az erősít meg mindig a legjobban itt az igazamban! :)) De vissza lehet olvasni! Minden szó igaz lett! El is köszönök a világvége csoporttól... sziasztok, további jó lefelé várást Nektek! -10 % ra vártátok, jelentem + ban van! Ne szomorkodjatok azért :D
Nem hiszem. Itt jóval nagyobb a forgalom. Ezek szerint ez ennyit ér. Nem lesz ez idén 4000, pedig a pénteki meg a mai hírek után azt hittem 1-2 hét és elérjük.
Félidőben milliárdos forgalom és esik az árfolyam, míg a Rába száguld. Hát ezzel tényleg úgy kell kereskedni hogy 3200 venni 3500 adni kell és nem szabad hosszabb időre venni. A pénteki és a mai bejelentések után nagy csalódás az árfolyam. Ennyi péntek előtt is volt, most meg a hírekre ennyi.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...