Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Még mindig nyomják a sz...dumát hogy beszallòt csinàltak és tuti vmi bomba dolog készülődik .Kb minden esésnél ezt mondjàk hetek òta aki meg be áll alá szopcsi .
Erre akkor tudnánk a választ ha meg lenne ki veszi meg ? Ilyen tételben ,ilyen napok után szerintem aki ezt megtervezte az most be is gyűjti . Talán valaki most száll be mint tulajdonos . Van közkézen kb 10% . Ebből most vajon hány % kerül új kézbe?
Most nézem az M1 híradót és bizony azt kell mondanom hogy eszrevehető hogy Viktor aggodònak tűnt nekem ,sokszor hibázott bele a beszédébenekem zavartabbnak tűnt mint szokott lenni
Lehet hogy amerikaik veszik. Nekik szórják folyamatosan. Kérdés hogy mi lesz az átlagár. Pont ma kezdett esni mikor itt volt a külügyminiszterük, aláírtak megállapodásokat. Kicsit gyanús.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...