Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ezt az osztalékos dolgot az srv-vel együtt már korábban is elsütötted.... Az a baj Veled, ha ugyanez a 4IG- nél lenne akkor azt mondanád, hogy az már beépült az árfolyamba! Kíváncsian várom a folytatást!
Várd ki a végét. Amint jön a visszapattanás, az mtel száguldani fog, a 4ig meg tovább vegetál itt. Majd ha jön igazi hír, konkrét szerződés a 4ignél, akkor emelkedhet. Mtel fizet osztalékot, az is mellette szól.
Az általad favorizált MTEL, most hol van? 1, 7 milliárd Ft saját részvény vásárlási befecskendezéssel? Amikor mondtam, hogy jobb befektetés a 4IG mint az MTEL akkor leszóltál! Mondtam, hogy az MTEL most jó kiszálló a 4IG-t pedig venni kell. Az MTEL 1700 a 4IG pedig 1600- as szinten volt! Azóta mindkettő megjárta az 1800-at csak most az MTEL lejjebb zárt! Neked 4IG fóbiád van Madrid!
Olvastam. Nem erre gondoltam. Azt nem értem hogy egy ilyen hírre miért esik 9-10%ot? Ettől hirtelen nem ér ennyivel kevesebbet, ez pánik. Miért a pánik? Esik 3%ot, azt értem, főleg úgy hogy még nincs semmi konkrét hír.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...