Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Most nagyon adják, délután ez most nem áll fel a padlóról. Egyébként mindent adnak, minden esik. 1000-en tegnap nagyon vették, meglepő a mai pesszimizmus. Megy a realizálás ezerrel.
Az lesz vicces, ha eljön az a nap, amikor egyszer a délelőtti lecsorgás már nem lesz és csak egyre drágábban lehet venni. Aki eladott, hogy olcsóbban visszavegye az sz@p!
ha azt vesszük még van 1 hónap 3000 ig. az ütemet nézve teljesen jó helyen van az árfolyam, igazán majd 1000 felett fog beindulni,mivel akkora már alig lesz kereskedhető részvény, és beköszönt a szintlépéses szakasz, mint a Konziban anno.
Pontosan. Itt is Konzum-feeling van, ahogy már mondtam. A kulcs, ami a legfontosabb: kevés a részvény. És még annak a kevésnek is a többsége már most biztos kezekben van. A Konzumnál is ez volt, benne voltam. Egyszerűen nem lehet venni, ha megindul.
Sok kicsi másik papírba ugrik át innét :D (fórum beírásokon is látszik,sőt még itt is ajánlják a különböző papírokat:) Persze utólag majd bánják. A lényeg,hogy azon a lovon kell ülni ami húz. nem pedig próbálkozni átülni a másikra,hogy hátha elindul :D
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...