November vegeig befejezodnek az apportok, opus sajat tokeje 250 mrd huf lesz utana. Ebitda varakozasuk 20-25 mrd 19-re. 611 fton apportalja a fotulaj a vagyonelemeket. Lorinc nem ad el rvket a szabalyozott piacon, sok olyan vagyonelem volt amit rvvel fizettek, de utana volt kibocsatas. Nincs nem volt lock up. De kellett volna. Szeretnek a jovoben is hasznalni az rvket piacszerzesre. Nem terveznek higitast. Folyt
Nem is neked ment! voltak itt elegen akik meg lettek etetve, ha nem vetted volna észre..szóval fontosnak tartottam ismét leírni, amit leírtam ma, mert sokan ezt ami itt van tudalékos szakszövegbe öntve egy "elemzőzseni" vagy több által, nah az kezdőknek kőkeményen lehet megtévesztő!!! Tegye fel a kezét aki rengeteg pénzt tudott keresni a megjelent itteni "elemzésekkel".. Köszi! Neked is sok nyerőt:)
Konferencia egyik témája: 1 Lesz-e ötödik blue chip 2 Opus-Konzum felfüggesztve Ebből szerintem kitalálható mire számíthatunk a kérdés az hogy mi Opuszosok jól járunk-e? Szerintem hosszútávon jól járunk, rövid távon, az a megvalósítás forgatókönyvétől függ. A fúzió szetintem is elkerülhetetlen bár én késöbbre gondoltam.
én az esést nem tartom reális forgatókönyvnek most, inkább az emelkedés utáni lassú lecsorgást. De menjen limitre, az lenne a legjobb! Sőt, 5 napig legalább!
OPUS Global Nyrt.