A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Az osztalékot remélem, visszaforgatod!;) Én azt teszem már évek óta, hogy BIF osztalékomat Wabi vételre fordítom, eddig nem bántam meg.
Törölt felhasználócsütörtök, 15:22
"jó esély mutatkozhat az október 31-i kereskedésen belül elért 5820 forintos történelmi csúcs tesztelésére is" Nem másolok be mindent, meg ne dádázzon a PF.
Ez az olcsó részvény nem más, mint a Waberer's,melynek részvényei most éppen kitörés előtt állnak.Nagy korrekció után jöhet a kitörésA Waberer's részvényei idén február és március vége között egy jelentős, 27 százalékos korrekción mentek keresztül. Ezt a gyors korrekciót egy szintén gyors felpattanás követte, amely után az árfolyam már nem vett fel újabb lokális mélypontot, hanema 4400-4500 forintos zónában egy rendkívül erős bázisépítés zajlott.
https://invst.ly/1hw34a Én nem tudom, kitörés e, de nálam így néz ki. Irány a C pont, ami mindenképpen 5K fölé kell hogy vigye. A többit majd meglátjuk.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link