Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Amikor egyik este visszakérdeztel hogy milyen bux ekrol beszélek és másnap záráskor beírtad hogy kilépett az ekbol felfele már biztos voltam hogy short lesz az irány... Ezt a mintát már ismerem ...
Pf tanítja, tanította, mint valami "mennyei manna", már nem nézem, mert ha rossz helyen is áll be egy nagy, hamar kikapják, lásd ma otp 11.920. Az érdekesség az volt és az apropó is, hogy egyszerűen nem volt az adott időpontban vevő, miközben sokan bent voltak eladói szinten. Tegnap 920 körül írtam, hogy shortos a papír, lehet megint lesz benne egy -800-as kör, lassan meglesz, csak nem igazán lehetett tétellel beszállni, aki nem ül ott a gép előtt...
Nem mondtam, hogy mezei ember screenshootját láttam - a könyvről kaptam fényképet és nem tudom mikori (sajnos időpontot nem látok 40500 eladónál, gondolom 40400 50 db árjegyző lehetett)
20as konyv nincs hatiban. Es sajnos a vetel volt tele hatiban a plusszos kamat mellett is, es zaro elott is. Utolso percekben 75k vetel allt 40300on, par darabok 40310-40330on. Ezzel szemben bejott 50K elado 40350re, amit kikapott a 300as vevo, onnan eltunt a 75, mar csak 25K maradt, de vegig alatta 30kontik voltak 40290-40280-40260on, alatta 250-240korul 50-50ks arjegyzo. Fent 40400on volt eladason arjegyzo 100kontival. Ezek mellett 40300-40330kozott mozgott bux nullas kamaton
Nálam bearish a bias, sőt több technikai kép is, de h4 alatt csak. H4-es setup kialakult, de még nincs trigger. Nagyon jó helyekről fordult le a piac. 40500-as hatinál a 20-s könyvben az árjegyzőn kívül alig volt egy-két tétel..., ha nincs vevő, csak eladó, akkor az irány egy lehet.
Kár érte, pedíg szépet ment. Nálam 540-re jött ki az alja mára, de lemaradtam róla sajna mert másban volt a pénzem. 1740-ig mehet első körbe de ha azt átviszi.... 950 a kövi megálló.
Szintén. Jó nap volt a mai is, szépen trendelt. Hétfőn még lehet egy kis esés, de OTP jó helyről pattant, kevés az esélye, hogy töri a 760-at. Mol Ricsi még nem érte el az aljakat. Kellemes hétvégét és profitokban gazdag jövőhetet mindenkinek.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!