Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Elég sok ábra felkerült a napokban arrol, hogy nincs sok hely a háromszögben felfelé- le fog szakadni./zintan,/ , bizonyara ő is sortolja de sokan vagyunk még akik nem fogjuk beirni a pozit. Egyebkent te akkor meg foreverlong voltal- így kizárnám a második helyedet.Szerintem jellemzoen -250 volt a kt és csak véletlenül lehetett jobb értéket elkapni.
Igen Te voltal az elso szerintem is. Aztan en nyomtam neki 35800tol a shortot. De annyira nem adott senki rajtam kivul, jogy meg pluszba is kerult mar ott a kamat :((Mondtam is, hogy itt a lehetoseg, de senki. Legalabbis nem irtak be ide. Prfeco dobott meg ra akkor shortot 35800korul ra. Mostanra mar sokan vannak shortban. Sajna en longoltam egy 35500as visszatesztre, azt bukoban kivagtam.. igy a hatis tenykedesem az utobbi hetekben megint a 0+-500ezer kozott mozog... Nem orulok neki, de inkabb dobom a rosszul felvett pozit, mert lesz jo lehetoseg a kozeljovoben. Vagy nagy eses, vagy kitores formajaban. Emelkedesben 35.5, majd 36k felett long,esesben 34.600alatt adas. Kb ezeket tudnam chart nelkul ajanlani.
Nekem ne mondd... talán elsőként jeleztem a hetes, havi bux zakót! Shortok nyitva, kivárás van! Kis korr lehet majd benne felfele, de nem piszkálom a pozim.Otp 9600, nem lett meg, az a 9400-ra felmenő hullámmal meg kellett volna, hogy legyen, hát nem lett... puff... így már nem várom a 9600-at. Kis korrekció után OTP-t is 8600-8800-as zónába várom, Molt 20k-ra, stb...Utána ősszel viszont elvileg elindul majd minden új csúcsra! Ha jókor lép be az ember, jót lehet fogni majd felfele...(Persze tételezzük fel, hogy az OTP-ben nem egy ABC ment fel... még lehet ED belőle felfele, illetve ott a 7800, vagy egy Flat lehetősége... DAX 12k is úton, csak húzzuk az időt még...
És az a durva, hogy ebből 90k db TL81-et egy vevő vett meg fél óra alatt... Nagyon nem szokványos...ez cca 200.000.000 HUF egy certiben!!!! Dax elmozdul 30 pontot, és 8 misit ugrik emberkünk vagyona... (nyilván lefele is felfele is...)Most éppen 8 misi mínuszban van!
Én is figyeltem..217 millió volt a forgalma...tényleg nagy tételben vették...
lehet holnap meg a fejüket fogják, mert DAX zuhan lefele :D
Majd megnézzük...ha holnap is ilyen nagy a forgalma..akkor lehet hogy adogatják el nagyon gyorsan. .-)
Én eladtam végül 2076 -on....a STOP kivágott...feljebb el tudtam volna adni... hát igy siekrült...kevéske haszon azért lett rajta..
figyeltem én is hogy veszik mintha nem lenne holnap. Hajrá!
benga rés ott van dax alatt . nasdaq még csak most kezd majd vadulni a májusi alj alatt. Látnak majd csodát az elmúlt 5 évben nevelkedett tréderek! ;)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!