Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Tegnap 1.1%os pluszban volt, nem kovettuk le tegnap sem. Indik alapjan plusszos nyitas, de korai. Bux hatiban 35100ig nincs elado, de szinten korai, 35270og fellatni.
Vetel meg van 34850rn. Kiderul
Áh lekötni csak akkor ha elfogy az eladó pakk hogy broki urak alacsonyan tudjanak venni az emelkedés előtt amikor már kifut az eladási order. Hati könyv alapján felesleges kereskedni sok benne a kamu.
Jah....ha most meg is indulna felfele egyből -100 pont lenne a kamattartalom...utána meg -150 -200 pontra beállna...úgyhogy longgal nagyon nehéz lenne most pénzt keresni..ez tény..
DAX longot figyeljük...aztmondod 12.600 -ig elmehet ?
Határidő shortom már csak -220 pontra van a nyereségtől :-)) átlagáram : 34.644
viszont ha ideszámolom azt a pénzt - fedezetnek amit a Tubo certikkel kerestem másfél hét alatt, akkor az átlagáram 622 ponttal javul.... tehát nekem olyan a pakkom mintha már 34.022 -őn lenénk...szóval már bőven nyereséges vagyok...
(végül ezt is kihozom nyereségesre :D )
Itt most kár totozni, úgy is fordítva van, ahogy a nép gondolja. A -2%os DAXra további let gondoltak, közben a pénteki dojira ma emelkedő gyertyát csinált. Mehet fel vissza. Mi meg meglátjuk. Én fle várom, de ha nem megy, hiába. Ma gyenge volt valóban.Hati letétet 42.000re emelték közben. Végig Bux emelkedésben emelték a letétet. Pénteken Moodys.
Szerintem a DAX most egy klasszikus short piacnak kezd kinézni, olyan zig-zag. Általában esés van, de mikor már mindenki shortnak látja felrántják. Nálunk viszont esés van, mindegy hogy kint pluszok vagy mínuszok vannak. Ha holnap a mai DAX emelkedésre esés lesz, akkor sok longos pont ezért menekülőre foghatja. Nem a hatira gondolok, hanem a prompt-ra, és szerintem pont az OTP-t és a ricsit ütnék meg reggel. De ez csak holnap fog kiderülni, reggel mit fog a DAX csinálni, szerintem mínuszba fogja kezdeni a napot olyan 0,2-0,5% ban.
Ez egy eso piacon pont ugy van, hogy meg zaroban leverik, mert likvidaljak a longosokat. Itt most nem tudtak. Maradt 308K vetel 34.825on bent zaro utan
35760tol en is adogattam, dehiaba irtam, itt senki mast nem lattam adni. Irtam is, hogy csak en adom. Azota mar most longot vettem, lehet most nem jo utemben. Holnap kiderul
Szemét módon csinálják ezt a mostani esést, mert nem adják be egyszerre a bluekat. Egyikkel mindig úgy játszanak, hogy tartsa az indexet. A támaszoknál pedig erőt sugároznak, majd fél órával később kegyetlenül szétverik. Ezen logika alapján, holnap az OTP fog brutálisat esni, és a másik kettő pedig elhiteti, hogy fordulat van bennük. Sokkal korrektebb lett volna a csúcsról egy -10%-os nap, mert akkor nincs kérdés, úgyis mindenki 33k-ra várja és akkor egy nap alatt le van tudva a korrekció, aztán go fel.
ez 3 kötésből adódik, időrendben 35725/895/765 (azonos darabszámokkal)
Törölt felhasználó2017. 07. 03. 17:14
felfelé éveken át negatív kamattartalommal ment, az járt jól aki vett, lefelé 3% körüli esés után szép pozitív már a kamattarcsi, lehet h shortot kéne tartani? mindenesetre ebből simán lehet korrekció felfelé csak az a baj h nehéz lesz longgal keresni rajta mert vissza fog esni a KT -100 pontba... kevés ilyen piac van: az arbitrazsőrök (már ha vannak) majdnem többet tudnak keresni kockázat nélkül (kb350 pont kevesebb mint 1 hónap alatt) mint a bőrüket vásárra vivő spekók...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!