eskü magához mérten is kirívóan gusztustalant alkotott.
dörzsöli a tenyerét mikor lesz végre ismét szarosmocsár minden, biztos ami biztos már két kézzel szórja a fekáliát hogy otthonosabb legyen a környezete.
Nem tudom van e még innen morálisan lefele.
Hogy a példképei perverzek és árvagyerekeket erőszakolnak egy dolog, de hogy ne is tudja másképp elképzelni a világot számomra felfoghatatlan. Mert mocsokban kell fetrengenie mindenkinek hogy ne érezze magát kirívónak. A morál gondolatára is mocskolódási rohamban tör ki.
Mocskosabb mint a bálványai. Förtelem.
(és nem, nem mondtam hogy grál lovagokból állna ami nem ner. Mielőttmég)
dörzsöli a tenyerét mikor lesz végre ismét szarosmocsár minden, biztos ami biztos már két kézzel szórja a fekáliát hogy otthonosabb legyen a környezete.
Nem tudom van e még innen morálisan lefele.
Hogy a példképei perverzek és árvagyerekeket erőszakolnak egy dolog, de hogy ne is tudja másképp elképzelni a világot számomra felfoghatatlan. Mert mocsokban kell fetrengenie mindenkinek hogy ne érezze magát kirívónak. A morál gondolatára is mocskolódási rohamban tör ki.
Mocskosabb mint a bálványai. Förtelem.
(és nem, nem mondtam hogy grál lovagokból állna ami nem ner. Mielőttmég)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)