Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
nem mondott semmit, először h nincs elég pénzem, erre mondtam na ne. aztán ment minden. mindenesetre lehet nem otp a ludas, hanem revo, hiszen nem akarhatnak kártya jutalékot fizetni nagyon.
Az éjjel kijött egy rendelet, a dollárbaloldalhoz köthető soros támogatta cégek működését felfüggesztették visszamenőleg, az érintett cégek kezelte számlák tartalmát utólagos engedelmeddel felajánlottuk a testvéri szovjetunió harcoló alakulatai részére.
Ha találunk elég gazdasági bevándorlót, akit be tud vonzani a kormány, akkor az autóipar valóban roboghat. A turizmussal kapcsolatban nem vagyok ilyen optimista. Nagyon sújtja a szállodákat az emergiaár, és ott is munkaerőhiány van. Ha csökken a reáljövedelem, akkor a hétvégi wellnesezést az elsők között hagyják el a népek.
tetü otp ott gáncsolja a revolutot ahol tudja, most már nem enged otp-s kártyával feltölteni, már semekkora összeget, legutóbb még pár milkát tudtam, most már nem. retkek.
380? Esetleg kormányváltással, bár ezek olyanok, mint a skorpió, még az atomvillanást is túlélik. Pont ma gondolkodtam, mi a túrót bosszantom magam ezen, én jól élek, a céget majd mindig kiürítem azért a cash-flowt fenntartva, magánpénzhez nem nyúlnak, majd valahogy megélek.
Eszköznél olyan kell, aminek azonnali az amortizációja, ha több éves, akkor nem tudom, pontosan melyik évtől. 100 e ft-ig azonnali az amortizáció, ha jól tudom.
na igen év végén készletet szokás csökkenteni:) esetleg eszközt veszek valami nerestől sokszorosan túlárazva, még ez jutott eszembe. Ők ezt is szokták simán:D
Ezt érdemes elolvasnod, én sűrűn használom az eredménytartalékot, könyvelőm szerint úgyis veszek valami baromságot. :D Amúgy én is azon gondolkodom, nem kell annyi nyereséget csinálni, ne legyek kívánatos. Kicsi cég, pár fős, de ki tudja hova hajolnak le, ha nem jön Eu pénz. https://ado.hu/ado/hogyan-csokkentsuk-a-tarsasagi-adot-i/
Hát ilyenkor nem egyszerű, szolgáltató számlák, ilyesmi. Árubeszerzés a raktárat növeli. Ha érdekel, holnap kell beszélnem a könyvelőmmel, szívesen megkérdezem.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)