Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Sajnos igen,marcius kozepen jar le a hataridos vetel.Egyelore tartom es ha lejjebb fordul ranyitok majd.Biztam benne,hogy 360ala feler azert de az oroszok meg a gdp adat betett neki.
Jelenleg nem temetem a forintot. Nagyon örülnék egy 360 közeli szintnek, mert ott inkább adnék. Két verzióm van jelenleg,az egyik alapján felmegyünk oda,a másik alapján már nem. Az ukrán konfliktus kezd egyre inkább viccre hasonlítani. Minden nap bemondják,hogy na majd most 2 nap múlva támadnak az oroszok,de ez valami show része csak sztem.
Még mindig nem kell temetni a forintot. Jelenleg sokkal jobbak a kilátásai, mint az Euronak. Érik a komoly meglepetés. Az egyszerű exportra összeszerelő üzemek hamar nagyon nagy bajba kerülhetnek. Emelkedő alapanyag, emelkedő energia, emelkedő munkabér, erősödő forint. Kíváncsi lennék egy januári P/L-re ezeknél...komoly gondot és meglepetést okozhatott..Pláne a kisebbeknél, ahol mondjuk a pénzügyi kompetencia hiányzik vélhetően.
Ár stoppos terméket a Mol kúton kell venni, ezt a birkanyájon kívül mindenki megérti ha nem szeretné hogy csak Mol kút legyen nemsokára és az üzemanyag árának a 2/3-a legyen a foci hamarosan. Össze kellene tartani legalább ebben Hölgyek Urak !
igen, de szavaira semmi nem történt :( viszont ebben is kamuznak, mert maximum együtt megyünk a régióval az erős gdp adatra és nem leszakadunk tőlük - 0,2% -ban naponta, ahogy megszoktuk, de szerintem most is csak belevettek kicsit a FOSrintba és délutánra se híre se hamva a hatalmas gdp erőnek, ahogy megszokhattuk...https://www.portfolio.hu/deviza/20220215/begyujtotta-a-raketakat-a-forint-az-eros-gdp-adat-utan-526757
kormány valószínüleg bizik benne hogy elköltik a kiszórt pénzt. ennek nagy részét visszakapja .ugyanakkor àrfelhajtó ereje van, közbe befagyaszt több termék árat , elöbb utóbb kénytelen lesz elengedni . 100 usd pluszos olajár nyáron reálisnak tünik kamatemelés ami a csövön kifér .
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)