$2.6 nem lehetséges , annál melegebb van az USA-ban. Lehet van valami hír amit nem találok . :-) 21:15 pihi van kifogytam az Ai keretből ma már harmadszorra. Most megyek biciklizek még pihiztet ;-)
Reméljük hogy kistoppolta, de szerintem nem. És ez már nekem is fáj aki a pályaszélén van, és 10 perce újra belehúztak huleségbe ebéd előtt 30 perc pihi és újra öntik.
Aki hozzáfér a napi kereskedési adatokhoz realtime az talán és ő is talán tudja mit hoz a holnap. Valakik az utóbbi 10 percben elkezdték felhajtani. :-) Lehet ezt benéztem.
40 000db os Ng vevő 245ft nál talán a robot érezte a vételei erőt és 246ft on fordult hirtelen de meddig száguld az biztos nem 3.300$ lessz talan 2.900$ lehet..
Az a baj, hogy gyenge. Jön a tározói adat, amit már tudhatnak az okosok, akik kitalálják a várakozást (még mindig nincs kint). Fölélövik a várakozást és szétverik.
7 cent napi eséssel megvárni a jelentést, nehéz. Meg investingen még fel se tették a várakozást, este kitalálnak majd valamit. Óráson már van egy dupla alj, de 2.924nél többet ne várjon senki.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.