Annyira késő már visszavenni, 71nél longoltam, Trump csupa nagybetűvel írta ki hogy olcsó az olaj és még olcsóbb lesz (SPR már üres volt kb.), most meg 88ra ment, és az a "hír", hogy üres az SPR, mint ahogy 3 hete is az volt.
Nekem sok bajom volt vele. Valamelyik böngészőnél mindig volt baj. Nekem egy darabig a Firefox vacakolt máskor más. Tradingview szerintem jobb futuresre. Regisztráció ingyenes. Max 2 indikátor egyszerre, ha nem fizetsz. Sok dolog van ami Investingen nincs. Rajzolni bármennyit. Menteni tudod amit alkotsz.
Technikai: esetleg meg tudja valaki mondani, hogy az investing újabban miért kér "ön nem gép" igazolást tőlem és miért nem látom a grafikonokat? Az oldal megnyílik, az értékeket egyébként látom, csak a grafikon üres bármilyen időléptékben. A böngészőt privát ablakból használom. Ez lehet ok vajon? Tukmálja, h. regisztráljak, eddig nem éltem vele. Köszi!
-MSCI Emerging Markets Index - ETF.-Új swing mélypont ütése után folytatta a csökkenő trendjét, jelenleg a 62,5 volt egy fontos támasz szint, de tartós fordulatra utaló jelzést egyelőre nem látni. Erős ellenállás a 68,75 körül van, ez lehetne cél, de ehhez még dolgoznia kell az árfolyamnak. Erősebb támasz a 62,5 alatt az 59,38 körüli szintnél fekszik. A vékony piros trendvonal törése adhat majd újra long esélyt.Ellenállások: 68,75; 71,88. Támaszok: 62,5; 59,38; 56,25; 53,13; 50
Ne ijesztgessetek $2,6-al! eladtam USA nyitás előtt ... de túl korán a BÉT zárás előtt elkezdetem visszavenni. Minden daytrade teljesült plusz még egy pakk is ... na ennyit arról hogy eladom. Jobb lett az átlag ár-am, de bátorságnak tűnik már 108bCf -al az 5 éves átlag felett van a készlet.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.