Igen, reggel gondolkoztam hogy elvágom, de nem tettem és brutál mínuszban vagyok. Szokásos pénteki pánik. Hétvégén lesz időjárás hír, ha nem lesz nagyon bearish, felpattanhat hétfőn.
Nem én $2,8-ig biztosan nem veszek télire de inkább $2,6. A daytrade az más arra most nincs étkezésem. És még ebben a pillanatban $2,6-ra sem raktam be megbízást .
Nagyot tevedtem az NG-vel, jol leszakadt a hirre. Atneztem ujra, ez egy projekcio a varhato esesre es az utana indulo rally elejre. kelloen ovatosan, mert NG-t rohadtul nehez daytradelni. . https://imgur.com/a/vip8tuX . Ugyanakkor a TTF vadul emelkedik. Ez nyilvan jot tesz az LNG szallitoknak Europa fele, Cheniere emelkedik is szepen.
Az 2,74-en van, nem olyan közel, de nem is elég messze, sajnos. Tegnap néztem is, h. jól lesz-e a TL106, vagy inkább a 104 kéne. Az kellett vón'... Talán hígítok vele. Fura, hogy a karbantartásnak ilyen lökésszerű a hatása, hiszen ez egy tervezett leállás.
Freeport karbantartás miatt leáll, export bezuhan, jövőhéten már látszik az adatokban, előre beárazzák, ma szvsz megint nagy zakó jön.. felső tl certi röpülhet..
Miért jött az Ng ben ez a brutális zuhanás mikor a tárolójelentés a várt 60bkbl helyett 61bkbl al emelkedett ez azért jelentéktelen eltérés a várt piaci konszenuzhoz szerintem előző két heti tárolójelentésnél nagyobb kitermelői tárolói bövülést jelentett mégis az Ng ára az akkori jelentésektől független száguldott fel 3.3$nak most pedig a heti jelentésre bezuhant az Ng ára szeinzetek ez az usában lévő hüvös idő okozta hogy most nem jelezett az időjárásjelentés hőhullámokat ami a gázhőerömüvek müködését csökkenti? Ez okozta ezt a brutális Ng gáz árának zuhanását szerintetek?
-Földgáz.-A csökkenő trend törése óta oldalaz a 3,125 környékén az emelkedő trend felett. Az utóbbi hetek oldalazása is inkább trenderősítő formáció lehet, amely további emelkedést hozhat. A vastag zöld trendvonal él, felette a vételt érdemes keresni. Az első erősebb ellenállás a 4,68 környékére tehető, tehát lenne tér felfele. Ellenállások: 3,906; 4,688; 6,25; 7,04; 7,81. Támaszok: 3,125; 2,344; 1,953.
-WTI - Olaj Trendszerű esésből fordult két napja felfele. A 68,75 és egyben a hosszú távú trendvonal megfelelő támasznak bizonyult. Alul tehát a 68,75, míg felül a 87,5 számít erős ellenállásnak. A csökkenő trenden belüli korrekciónak még lenne tere felfele. Struktúraváltáshoz még dolgoznia kellene, későbbre várható.Ellenállások: 93,75; 100; 118,75; 125. Támaszok: 68,75; 62,5; 59,38; 56,25.; 50.
Úgy tűnik, h. 3,2 alá már nem nagyon ér az esegetésekben (emelkedő aljaknak szokták mondni, akik értenek hozzá?). 1 hete még 3,15-öt lehetett várni. Most már nem hiszem, úh. én is beszálltam. Mehetünk fel!
Köszi a chartot! Én is felfelé látom a vonalakat, de akkor mindig beleadnak egy jókorát. Hol törne az elmélet? II alatt? 2.7körül? Ha ma kedvezőtlen adatok jönnek a karvaly shortosok úgy rátámadnak, hogy lenyomják 3 alá 1 óra alatt..
Szerintem rövid távon megvolt a csúcs 76 dollárral, innen szvsz vissza fog fordulni. Trump nagyon megbecsüli a 60 napos tűzszünetet Iránnal, mert addig sem omlik össze a világ üzemanyagellátása, megfékezi magát egyelőre. Illetve eddig a nagy játékosok nem tudtak még eleget meríteni 80 alatt. Ezért úgy gondolom, hogy a mai produkció egy átmeneti bikacsapda volt (hogy végül is mindenki shortba álljon utána), és az ár 60 és 70 dollár között ingadozhat a következő egy-másfél hónapban. Utána viszont ugyanolyan blokádokra számítok, mint tavasszal, és az ár új éves csúcsokra fog szökni.
EZ attól függ mi lép Irán. Ha csak tárgyalási pozíciót akar javítani , hogy az Ománi oldalról is kiderüljön ,hogy az se biztonságos akkor kérdéses megy e tovább ... Ha megint betámad mindent és csati zárva, akkor bármi lehet felfelé...
Valószínűleg őrültség az NGt shortolni, pláne ilyenkor, de annyira menetrendszerű a ~3,15-~3,30 közötti mozgása, hogy szinte kívánja... Az ilyen ötleteket szokta megszívni a pógár, csak mint gondolatkísérlet írom. Alapvetően felfelé várom a le hullámok után. Lehet ismét vásárolni kéne!
-MSCI Emerging Markets Index - ETF.-Erős réssel indult el az esés két hete, és egyelőre rövid távon csökkenő trend jellemzi. Erősebb támasz a 62,5 és 59,38 körül várnák a tesztelést.Ellenállások: 68,75; 71,88. Támaszok: 62,5; 59,38; 56,25; 53,13; 50;
A fogyás jó volt. Csak többet termeltek. Az időjáráson filozofáltak, próbáltak ferdíteni rajta. Irán kérdéses. Még nincs 40 felett de nemsokára eljön, kaphattak ízelítőt. Magasabb alj. Nem tűnik medvésnek ...
úgy érted "medvés"?! 3,15-ről ismét remekül hasít, csak így tovább - legalább a BÉT nyitásig! Teszem alá a stopot. Én a hétfő-keddi körről sajnos lemaradtam.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.