Valahol benne volt egy 6k visszateszt forgatókönyv is a pakliban, de Trump egy kicsit rásegített erre (mondjuk olyan Antarktisz-közeli, kis lakatlan szigetekre is kivetett vámot, amiken csak pingvinek és fókák élnek, épület sincs rajtuk, és 5 évente száll partra egy kutatóexpedíció). :-ĐĐ 6500-6700 körül már nem vettem (az a szint már túlhúzás volt), de ma állampapírpénzből 1k-t vettem még 6200 környékétől lefelé, lehet, hogy kicsit korai volt, látom a piacokat, de szerintem az Alteo működésére nem lesz ennek komoly hatása, szerintem válságállóbb a szektor (közmű, energetika), és jöhet majd ide máshonnan pénz a rotáció miatt. Alteo a válságok alatt is jól szokott viselkedni. Ahhoz képest, hogy 3 hónap alatt belepörgött 4 mrd Ft, a mai 38 m Ft egy átlagos forgalmú nap eddig (csak ezt az irányt kevésbé szoktuk látni). . Ha tartják magukat a korábbi időzítéshez, ma 13-14 körül jöhetnek az előterjesztések is.
Egyetértek.A kevesebb néha több.Visszafogott osztalékpolitikával eredményesebb lehet a jövőkép.Itt tulajdonképpen arról beszélünk,hogy az árfolyam nyereségen bőven behozhatja a befektető az általa várt osztalékot.Komolyan mondom itt csak ülni kell és mozizni,esetleg venni hozzá egy keveset.Egyelőre nem látni,hogy hol sérülhet a béten talán egyedülálló részvényeseket védő vezetői hozzáállás.A jelen vezetés számomra garancia a jövőbeni növekedéshez és ezt nem nagyon gondoltam volna három éve,amikor gondolkodtam rajta,hogy esetleg elengedem.
ezzel nem értek egyet. jelen helyzetben mikor növekedni akarnak kifizetnéd majdnem a teljes eps-t ? sztem valahol 100 - 200 ft között lehet, de az sem baj ha nem fizetnek és befektetik a jövőbe.
Alteo Nyrt.
egész magas színvonalú, és meglehetősen informatív (Wallis jelenlét ellenére).
a menedzsment is jónak tűnik.
ez az év már komolyabb EBIDTA-t és eredményt sejtet.
A METÁR életbelépése mérföldkő lehet a cég életében.
ugyan még illikvid, de 3 befektető kapott kb. 160 ezer db-ot a Wallistól, lasssan kezdenek forgalmat és közkézt csinálni.
Ez persze kell is, hiszen tőkeemelést terveznek. (Magyarországon kívül szeretnének terjeszkedni, ami a jelenlegi helyzetben inkább pozitívum)
Tevékenységileg E-Starhoz hasonlítanak (másban nem), de alternatív energiák felé mennek, kevesebb önkori és lakossági, több ipari ügyféllel.
A kötvényekből befolyó pénzből jelentős Ebidtát tereme4lő cégeket vettek eddig.
A Wallis miatt nem valószínűsíthető az E-Starhoz hasonló végkimenet.
Kérdés, mennyire akarnak kisbefektetőket is beengedni.