Vagy 20 dpk face csoportba beléptem egy kamuprofillal a héten. Jövő héten megvígasztalom őket pár hozzászólással. :D Óriásit fognak még ott is szopórollerezni a narancskárosultak!!!
ronaldinyo
2024. 05. 04. 09:50
Előzmény:
hekki
ezeket már senki nem hiszi el mert a fidesz
mindig hazudik.akár igaz akár nem-a fidesz bármit is tesz mond öngolt
fog rugni-és ezt már látjuk is.gém over
na láttad a sorokat a ny-eu konzulátusokon? erről írtam régebben! levélben szavazás (trianoni határontuliak) vs ny-eu-ban dolgozok szavazazási feltételeinek egynlősége, ráadásul a trianoni határontuliak levélszavazását ugy hamisíthatja a fidesz ahogy akarja! (növeli) és persze a ny-eu-ban dolgozok (lakcim nélküliek) levélszavazatait szintén! (csökkenti)
Jön az árviz! jön az árviz! hangzék,
S tengert láttam, ahogy kitekinték.
Mint az őrült, ki letépte láncát,
Vágtatott a Tisza a rónán át,
Zúgva, bőgve törte át a gátot,
El akarta nyelni a világot!
52 vs 39 már most. és a trend a növekvés a Tiszánál. Egyéniben 95-11 az arány. . És még itt Fidesz győzelmet reméltek és a Medián, 21 kutató központ és többi mérését nevetségezték.
az első a mato klán volt ,már elmenekültek és a vagyont is kimentették! (dubaj) a következő hónap laufot ad a többinek! markánsabb lépések kellettek volna, jogászkodással lofac elszámoltatás lesz, 2/3 nélkül meg pláne nem!
Tiborc vagyonokat egyszerűen csak be kell államosítani aztán jogászkodjon ő és fusson ő a pénze után. Göd-t se felejtsd! Az talán az elmúlt 35 év legcsúnyább ügye.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!