Szerintem az volt a terv, hogy megfelelő távolságban majd felrobban. Olyan távolságban volt, illetve olyan mennyiség, hogy még véletlenül se okozzon kárt, de orbán tudjon vele az utolsó héten riogatni. Csak valószínű a szerbekre lett bízva a végrehajtás, de ők ezt nem vállalták be, mert ahogy olvastam náluk is elvileg katonák védik a kritikus infrastuktúrákat és nagy blamázs lett volna vucic-nak, ha mégis robban valami. Így eljátszották ezt a történetet. Vucicnak a migránsok most nagyobb ütőerő, mint az ukránok, ezért lett migráns a végrehajtó és nem ukrán az ő oldalukon. Valószínű a propagandában, meg orbánnak már előre meg volta írva és be volt készítve a 'megtámadtak és robbantgatnak az ukránok' cikkek, csak újra kellett írni, mert a szerbek rendesen belesz.rtak a palacsintába. Az egész meg főleg azért nevetséges, mert már hetekkel előre megírták egyesek, hogy ha orbánék azt látják, hogy rosszul állnak, akkor ezt be fogják vetni. Viszont mivel bevállalták, az legalább kiderült, hogy már szerintük is rosszulá áll a fidesz. Még egy utolsó kétségbeesett kapálózása a ruszkibérenceknek.
Amikor 2004-ben orbán bukott, akkor még fiatal volt és a támogatói kora is az volt. Nekem ne akard azt mondani, hogy a főként 70+-os tanulatlan - sajnálom, ezt mutatják ki - nagyon vidéki emberek forradalmat fognak csinálni! Ugyan! '56-ban sem ők voltak az utcán, hanem Szeged, Budapest és a nagyobb városokban történtek az események, de nem a klasszikus vidéken. A nagyon nyugdíjasok orbán támogatói, ráadásul a zömük nő, Szerinted ők kimennének az utcára? Ugyan! Az ultrákra gondolsz? Felejtős!, mert kevesek már, mint ahogy láthattad orbán országjárása alkalmával is. Egész Európa várja, hogy orbánt leváltsuk és ez meg is fog történni.
Anyosék cellája vidéki zsákfaluban. Miközben meglocsolom kérdezi h elviszem e Pestre szavazni? Kérdezem: na és hova húzzák az x-et? Narancsra. Válaszolja. Akkor bocsi, de nem. Mínusz 2 szavazat narancsra. Elég volt.
"Csau-t túlhaladta! Pont." Tévedés, nem haladta túl! (még a Rákosi vagy Kádár rendszert se) Hatalmas tévedés azt hinni, hogy nem lehet még ennél is SOKKAL lejjebb menni! Ezért is jól gondolják át a kedves fidesz szavazók (meg az itteni trollok is) mire-kire szavaznak, mert azokban a kemény diktatúrában simán kicsinálták a sajátjaikat is , ha éppen úgy alakult! (lehetnek akármilyen fidesz szekértolók, bármikor sorra kerülhetnek...)
miből gondolod h a maffia békésen átadja majd a hatalmat? nem fogja! aki meg azt gondolja h de, az rettentően naív! sokkal markánsabb lépésekre lenne szükség, mint már sokszor írtam, bankszámlák zárolása, ingtalanok, ingoságok zárolása, a fideszes vezetőknél utlevél bevonás, lakhelyelhagyási tilalom, háziőrizet, amig a kivizsgálások tartanak! ha ezek nem lesznek, akkor minden ellopott pénzt ki fognak menekíteni külföldre! (hagyjuk már ezt az MP féle jogászkodással visszaszerzést! .... abból nem lesz semmi!) "tetszettek volna forradalmat csinálni"
Én már 2024-ben a Tiszára szavaztam és ha követted ezt a topikot, akkor láthattad, azóta is töretlenül támogatom MP-t és a Tiszát. Te vagy az, aki próbálkozol már egy ideje azt sugallni, hogy nem lesz változás. Én és a bizonytalanság a szavazatomban? Piszokul nem ismersz!
talán elbizonytalanodtál(?), én inkább nem iszom előre a 'medve bőrére', hanem a mérnöki elvek alapján inkább 'worst case scenario' mentén várom az eredményt és majd csak akkor örülök, ha lesz rá okom...?? szvsz
Látom, nem adod fel. Nos, mindenki önmagából indul ki, így te is. Te így gondolod? Én erre azt mondom, a te bajod, és azt, hogy a lehető legkényelmesebb álláspont az, amit te képviselsz, viszont én és szerencsére több millióan ebben az országban nem így gondolkodnak azaz a változásra szavazunk. Egy ismerősöm mondta a napokban - korábban erősen fideszes volt -, hogy felelősnek érzi magát azért, amit az elmúlt években elkövethetett velünk szemben a fidesz. Mérhetetlenül csalódott és hisz abban, hogy 37 év után egy valódi rendszerváltás fog bekövetkezni ebben az országban. Örültem, mert mindig ezt mondtam neki korábban és végre belátta és osztja MP és a Tisza posztjait ezerrel. Te bukást vársz? Ok, a te dolgod, de nem kell próbálkozni a bizonytalanságot hinteni. Dőlj hátra a fotelben, nem menj el szavazni, mert szerinted minek és utána várd a hétfőt! Nagyon nem vagyunk szerencsére egyformák!
igen, ennek a rendszernek az kellett, amit most csinál. majd az új közmédia meg nem ilyen lesz. nagyon fontos lesz, hogy milyen lesz az új közmédia, nem túlzok, ha azt mondom, hogy az egyik legfontosabb kérdés ez lesz. az oktatás a jövő elméiben gyújt világosságot, a korrekt napi tájékoztatás a jelen elméiben. ezt az új kormány is tudja.
egyébként meg teljesen mindegy mi történt... a lényeg lehet volt ~2hátizsák ~400m-re a gázvezetéktől... kimentek a szerbek megtalálni, lett egy hír...és ez már elég, hogy itthon erre ukrán-ellenes kampányt csináljon bindzsizé amire a legelészők felkaphatják a fejüket 'oszt jónapot'... szvsz
vannak azért függetlenebb szervek és azokban személyek... mindenkit nem lehet beavatni egy ilyenbe, mert nő a lebukás veszélye... talán szervezni kellett volna más helyszinre egy nagyobb migránscsapatot, hogy a drónok figyelmét ott lekössék... így ide talán kevésbé jutott volna belőlük...??
Kiképzett ukrán vízinyulak tűntek fel ma délután a pécsi Tüskésréti tóban, amelyek a hátukon veszélyes robbanóanyagot vittek. Nyilvánvaló, hogy a tó mélyén cirkáló magyar stratégiai harci tengeralattjárót szeretnék felrobbantani. Kormányzati körökből kiszivárgott információk szerint már úton van a Hoppál Péter huszárkapitány által vezetett lovasdandár, hogy kardélre hányja a vízinyulakat .. https://i.imgur.com/t2Dpn8V.jpeg
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!