lesz ez még rosszabb -mert itt két sátánista -közösség harcol egymássalés a zsidó népnek ehhez csak annyi köze van hogy hagyják-de a többiek is hagyják.
Én ezt már párszor betettem: Mindent elmond erről a húgyagyú köcsögről és a fideszmaffiáról hogy milyen erkölcsi etikai felfogású, jogvégzettsége ellenére a bírósági ítéleteket saját törvényeiket sem tartják be és ez a rohadék a magyar politikai vezetés első 5 emberének egyike. .. Szóval ezentúl semmi adót állami kötelezettséget nem fizetek, mert azt gondolom törvénytelen hogy annyit adózzak. Meddig kell tűrnünk ezeket a rohadékokat, a maygar történelem legnagyobb gazembereit???. ..Ebben van egy probléma: ezek a fideszagymosottak nagy része el is hiszi amit hazudozik. Tényekkel nem foglalkoznak, mert hít és érzelmi alapú az ő tudásuk, nagy adag beégetett gyűlölettel mások iránt. JAVÍTHATATLANOK.
"Szerdán a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete kimondta, hogy a kormányközeli Indexen novemberben bemutatott, a Tisza Párt állítólagos gazdaságpolitikai terveit tartalmazó 600 oldalas dokumentum valójában nem köthető a Tiszához – közölte Facebook-bejegyzésében Magyar Péter, a párt elnöke.Magyar szerint ezzel „végképp összeomlott Orbán Viktor és a Fidesz teljes kampánya”, és már a bíróság is kimondta, hogy teljes egészében hazugság az az áldokumentum, amiről hónapok óta állítják, hogy az a Tisza adócsomagját tartalmazza. „A bíróság kimondta, hogy ehhez a 600 oldalhoz a Tisza Pártnak semmi köze, és abból semmilyen következtetést nem lehet levonni a Tisza gazdaságpolitikai programjára” – tette hozzá a párt elnöke." Na akkor mostantól ezt annyiszor másolom be, ahányszor hazudoztak itt a fórumon a PedoFidesz média képviselői + ahányszor láttam a hazug PedoFidesz plakátokat az utak mentén.
Mit tagad a tisza, mi az a minden?? A minden menynibe kerül, hány kiló, hányan vannak, stb. Ha valaki ennyire ostoba kussoljon, csak magát és pártját égeti, nem kicsit, nagyon!!
Most azzal, hogy mindent letagadtok (mint a Tisza teszi), semmit nem értek el. Ettől függetlenül mindenki, aki nem komolytalan ember, tudja mit akar a Tisza. Tudjuk mit nyilatkozott Kéri, és mit mondott Romulusz. Csak ti nem tudjátok ezt összerakni. Nem véletlenül van ezévtől kötelező sorkatonaság Horvátban, és gondolkodik Németország a bevezetésén. Nem véletlenül beszélnek a tiszások a háborúról. . Amúgy még egy ilyen pártról nem hallottam: sokmindent mond, kiszivárogtat, aztán mindent letagad. Lol. . Ez a képmutatás amúgy mindenhol megy a liberálisok részéről. Amcsiban az összes fejlődő város nem demokrata (azaz nem liberális) vezetésű város. Mert a liberálisoknak sikerül leépíteni mindent a "sokszínűség"ükkel, és a zömében illegális migránsokat támogató szociális programjukkal...
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!