Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
krida
krida 2025. 05. 23. 23:16
Érdekes, hogy egyébként pl. a Welt mai számában van egy cikk, és ebben teljesen helyesen és jól látják a palesztin tüntetések valódi okait, és helyesen szólalnak fel a zsidó-ellenességről (mondjuk ezt a liberálisoknak mondani falrahányt borsó – még akkor is ha a Welt is liberális-konzervatívnak mondja magát) – ld melléklet.
https://imgur.com/a/PNZn2Tc
Ugyanakkor! Németországban jelenleg már a népesség kb 22 %-a migráns! (kb 23 millió ember!) 
Az iskolákban a németek sokszor kétségbeesve keresnek gyerekeiknek német osztályt, és nem találnak (mert migráns-gyerekekkel vannak tele az iskolák). Sőt! Sok esetben a német tanárokat elküldik, helyettük migráns „tanárokat” vesznek fel, akik aztán arabul tanítják a gyerekeket. Engem teljesen megdöbbentett amit láttam/hallottam. Mintha a németek tálcán kínálnák fel az országukat másoknak.
A gazdaság szenved (én amióta bezárták az atomerőműveket, azóta számítottam rá, hogy az ipar előbb-utóbb beadja a törülközőt, ilyen energiaárak mellett képtelenség versenyképesnek lenni a világpiacon, s minderre persze rásegített az orosz-embargó). A német lapok arról írnak, hogy a kis cégek „lassan elpusztulnak”. Csak tavaly 196,000 cég adta be a törülközőt. Ez döbbenetes szám. S a liberálisoknak (itt a politikai elit liberális, akárhogy is nevezik magukat) fogalmuk sincs mit kellene csinálni. Semmilyen összefüggést nem látnak át.
 Egyedül az AFD tudja mit kellene tenni – nem véletlenül emelkedik továbbra is a népszerűsége.S persze ez Magyarországra is hatással van, a német gazdaság gyengélkedése mindig hatással van ránk. Tölgyessy Péter helyesen beszél arról, hogy az Orbán-gyűlölet önmagában semmire sem megoldás, ha Orbán le lenne cserélve valaki másra, az egyáltalán nem biztos, hogy bármire is megoldás lesz. 
Bandita 2025. 05. 23. 22:24
Előzmény: #173233  badsector1
Azok a vadászházak, ha mesélni tudnának...
Csatar 2025. 05. 23. 21:46
Ne legyen igazam, de attól tartok, hogy orbán megszervez egy “ukrán” terrortámadást valami vidéki városban, ahogy a gyámja, putyin is tette, hogy megnyerje a választásokat… 
ronaldinyo 2025. 05. 23. 21:06
Előzmény: #173235  offshort
meglesz erőszakkal -az a kérdés mikor
________
________ 2025. 05. 23. 21:06
Előzmény: #173230  badsector1
A Harcosok Klubjáról Kimi, meg a rombolóhajója jut eszembe
Ahogy a vezér szeme láttára önpusztítást végez
Menczert nehogy leváltsa bárki is!!!
offshort
offshort 2025. 05. 23. 20:52
"Alig három hónap alatt félmilliárdos osztalékot fialt Orbán Viktor unokaöccsének új bányacége 
A tavaly októberben alapított Timolod Kft.-nek 710 millió forint „egyéb bevétele” volt az év végéig." 

gerinctelen xar, szemét tolvaj bagázs! 
elszámoltatás, vagyonelkobzás! 
Törölt felhasználó 2025. 05. 23. 19:22
Előzmény: #173233  badsector1
🍆🍆😮‍💨
badsector1
badsector1 2025. 05. 23. 18:59
Előzmény: #173231  Bandita
Rubel viktor semjénnek, térdre csuhások, semjén szivesen főnök.
Bandita 2025. 05. 23. 17:36
Előzmény: #173225  Istvan78
Az sem véletlen, hogy placi szerelmes belé.
Bandita 2025. 05. 23. 17:32
Előzmény: #173216  babo-lapat
Szív, Szív, Semjén boldog 
badsector1
badsector1 2025. 05. 23. 17:12
"Havas Henrik: Foglalkoztat, hogy miután Orbán Viktor a végét járja, mi lesz azokkal, akik halálmegvető bátorsággal nyalták a seggét
Kiemelte Gönczi Gábort, „a táncdalénekest”, aki nemrég interjúzott a miniszterelnökkel.
Néhány nappal ezelőtt Orbán Viktor exkluzív interjút adott a TV2-nek, ahol  a Tények műsorvezetője, Gönczi Gábor kérdezhette. Abban a magyar miniszterelnök beszélt migrációról, genderről és persze az orosz-ukrán háborúról. Gönczi úgy fejezte be a beszélgetést: 
,,Miniszterelnök úr! Zárszóként: ön mindig energiát sugároz, és mindig van egy optimista forgatókönyve a világ működésére, és arra, hogyan fogunk felébredni holnap.”
Havas Henrik sem ment el szó nélkül a beszélgetés mellett, saját Facebook-oldalán írt erről néhány sort, kiemelve az Orbánt interjúztató Gönczit.
Ami engem most foglalkoztat az az, hogy miután Orbán Viktor a végét járja, mi lesz azokkal, akik halálmegvető bátorsággal nyalták a seggét. Itt van például Gönczi Gábor, táncdalénekes. Annak idején a Heti Hetes-bulikon gyakran fellépett a zenekarával, és komolyan mondom, hogy nagyon bájosan énekelt örökzöldeket. 
A TV2-ben ,,exkluzív” interjút adott neki Orbán Viktor. Annak idején elég sok interjút csináltam Orbán Viktorral, de Gönczi Gábor ébresztett rá arra, hogy az én időm lejárt, én ilyen zárszót akkor se tudnék megszülni, ha maga Menczer Tamás pofozná ki belőlem.
Havas a bejegyzés egy későbbi pontján még visszatért Gönczihez, azt írja róla, „Gönczi Gábor annak idején olyan tündérien énekelte No Milk Todayt, mint ahogy pár éve Budai Gyula ölelt meg engem, miután kilépett a Nobu ajtaján. Mi lesz velük, te édes, jó istenem?”.
Egyedül Fásy Ádámot nem érzem veszélyben. 
Ahogy ő Zsülike mögött dobol, az egyenes belépő a Harcosok Klubjába."

Engem viszont nem érdekel, hogy mi lesz azokkal, akik itt, a fórumon nyalják orbán sggét. 
  O  O
\____/
Schmidt
Schmidt 2025. 05. 23. 17:03
"Jó volt sétálni az Alföld falvain át, és látni, ahogy az emberek integetnek, dudálnak, mosolyognak. És ami igazán különleges: a résztvevők szinte alig beszéltek politikáról. Hétköznapi témák voltak főleg terítéken egy kis énekléssel megspékelve. Persze, mindenki tudta, hogy miről szól ez a séta, hogy a jövőnket majd X-ek formálják. De a nap során ez háttérbe szorult. Úgy érzem, annyira át lett politizálva az elmúlt időszak, hogy az embereknek már elegük van. Egyszerűen boldogok lennénk, ha nem kellene folyamatosan valami ellen harcolni, hanem csinálhatnánk valami közöset, valami jót.
Szívet melengető volt látni, ahogy fiatalok és idősek kijöttek a házakból, és hozták, amijük volt: üdítőt, süteményt, pálinkát, gyümölcsöt. Tudom, ez így leírva talán fellengzősnek vagy giccsesnek tűnik, de őszintén mondom: nem emlékszem, mikor tapasztaltam utoljára ilyet. Hogy magyar emberek csak úgy kedvesek egymással mindennemű szándék nélkül. Ahhoz szoktam hozzá, hogy még vissza sem..."
https://www.facebook.com/share/p/1HDAs4UjxX/
Istvan78 2025. 05. 23. 17:03
Előzmény: #173227  Istvan78
* nehyil -> helyi
Istvan78 2025. 05. 23. 17:02
Előzmény: #173226  babo-lapat
Az ügyvédi irodája azért megy olyan jól, mert a nehyil NERbe jól be van ágyazódva, a jól fizetett megbízások megszűnnének a Tisza győzelmével. De a szimpla anyagi érdeken kívül van benne egy Fidesz hívőség is, ami mozgatja.
babo-lapat 2025. 05. 23. 16:57
Előzmény: #173225  Istvan78
egy jól nevelt fideszügynök. Terjeszti a hazugságot de biztos vagyok benne Tisza győzelem után ő nagyon durván megfogja érezni nem véletlen tolják a fidesz szekerét ennyire. Jövőre már nem fog ingyen itt trollkodni ne aggódjatok.
Istvan78 2025. 05. 23. 16:20
Előzmény: #173223  wyl
Teljesen reménytelen Sehmettel korrekt vitát bonyolítani. Amit nem tud megvédeni, azt átlépi vagy terel, lényegtelen dolgokba beleköt és unos-untalan felhozza azt 10-20 sablont szöveget, amit már sokszor megcéáfoltunk itt. Seldonról és kridáról meg ne is ejtsünk szót... Más meg ugyebár nincs.
.
Azt mondja, rengeteg politológiai és filozófiai könyvet olvasott, de ez nagyon kevéssé látszik itt meg. Lehet úgy is olvasni, hogy a lényeget nem érti meg és egy szituációban nem tudja alkalmazni. A másik nagy korlát nála a Fidesz hívőség.
Schmidt
Schmidt 2025. 05. 23. 15:30
Előzmény: #173222  ________
Inditasnak nem is rossz az 50%
Par nap es lesz belole 5%, meg egy csomo mentesseg.
wyl 2025. 05. 23. 15:24
Előzmény: #173217  Sehmet
A semminél sztem sokkal több
- Jogállamiság és igazság szolgáltatás szted rendben van, függetlennek látod, nincs politikai nyomás, ill. elkötelezettség alatt az alkotmánybiróság, az OBH, legföbb ügyész, számvevőszék, államfő, MNB és egyéb hivatalok? 
- Média szted független?
- Választási redszert rendben van , hogy a 2/3-al állandóan átírják az önös érekeik mentén?
- Korrupció, átláthatatlanság, dokumentumok titkosítása- Kisebbségi jogok roma kisebbség, LMBTQ diszkriminációja, a  gyülőletbeszédek,  ellenségképek, megfélemlítések, emberek hülyitése a hazug propagandával , szted rendben van?
- Civil társadalom vegzálása, elnyomása, félelemben tartása szted rendben van?
- Évek óta tartó rendeleti kormányzás, parlament szerepének leírása- Illiberális demokrácia narratívája szted rendben van?
Már az autóriter berendezkedésen is kezd túllépni a kormány hatalom megtartása érdekében.
Lassan már az összes unios pénzcsap elzáródik, jön a bóvliba minősítés, részvények beszakadnak, forint 450-500 , infláció meglódul, lehet magas kamatozású kinai hitelekért puncsolni. Európa segglyuka lettünk. 26 uniós tagállammal állandóan szembe mennek. Szóval szép demokrácia jelen és jövőkép ami elöttünk áll. Mindez szted rendben van?
________
________ 2025. 05. 23. 15:15
Előzmény: #173221  Schmidt

ilyen BaLátunk van nekünk
imád büntetni, de legföként a saját szövetségeseit:
.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250523/brutalis-vamot-zudit-az-eu-ra-donald-trump-763381
.
az agLesszoL nem akaL BÈKÈt, az O.K. :)
Schmidt
Schmidt 2025. 05. 23. 14:43
Előzmény: #173219  Sehmet
Orban mara mar egy megoszto kozeleti szemelyisegge valt. Peldat vehetne Gyurcsanyrol es visszavonulhana. Onokazhatna, neki legalabb meg van lehetosege ra, mert a gyerekei nem mentek kulfoldre dolgozni, egy tisztesseges megelhetes remenyeben. 

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek