Nem tudom,tényleg, A mindenben is jólinformált fideszesektől vártam a megoldást,de szelektíven válaszolnak, néha totál a semmiből bedobnak egy linket valamiről,terelés gyanánt. Aztán random felháborodás valamiért, szakvizsgák lobogtatása, majd újra egy link a mandinerről. Hozzáértőket kérdezném, hogy Sehmet például nem valami chatbot?
Igazi trollként nyomja a libernyákozást, a gyalázkodást, bármi bizonyíték nélkül. Ha néha valami konkrétumot említ, mint ma az egyetemek tandíjmentességéről, akkor rögtön kiderül, hogy fogalma sincs a dolgok állásáról.
krida, amiót megjelentél itt és éppen nem vagy kitiltva, mindig ugyanazt írod. Nem unod még? Ideje lenne frissítened a témáidat, a mondandódat. Gyanítom, mikor elküldöd a hozzászólásod megdícséred magad, hogy megint jól odapörköltél a másik oldalnak. Sajnos óriási tévedésben vagy, mert itt csak te járatódsz le nap mint nap, ha éppen nem vagy kitiltva.
Hogy kiabál rögtön, amikor azt mondják neki, hogy relativizál. 52 rendbeli lopsáról beszél, amit a rokonainak, pereputtyának lopott MP. Valójában neki engedelmeskednie kellett, mint egy NER hely vezetőjének. Nem a pereputtyának lopott. Mondhatott volna nemet, de relativizálás az, ha valakinek ez szúr szemet és nem a NER egész működése, az, hogy Balássy felé minden állami szervezetnek kötelessége volt nyomnia a reklám szerződéseket túlárazva és nem Rogánon akad ki, aki az egész lopás birodalmat irányítja.
Én nem láttam Orbánt még ennyire agresszíven viselkedni! Mert Orbánnal szemben sem viselkedett igy egy ellenzéki politikus sem. Esetleg ha egy ujságiró véletlen a közelébe téved , akkor , ember most jövök a templomból, a válasz. Amióta a fidesz kormányoz, az agresszió is sokkal több . Azért ha vissza tekintünk , ilyen esetekre nem volt példa, mint a Menczer féle eset. Lehet komcsizni, de régen tudtak a politikusok kulturáltan vitázni. Most cinizmus , és agresszió van.. És te még fel is hozod. Gratulálok.
Uh,te...ez mar verciki. Ha ezzel vedi a hont,akkor csak eleg lett volna kivizsgalni a korrupcios ugyeket,a lombkorona setanyokat, a 60 centis kilatokat a puszta kozepen,brutalisan tularazva,vagy Lazar kastelyait,meg a tobbi tolvajet,akik szetloptak az orszagot,es akiknek te allva tapsolsz a szakvizsgaiddal.
A hülyeség nálad van. Azt mondtad ingyenes az egyetem, pedig nem. Vannak ingyenes helyek. Egyébként Magyarországon végeznek egyetemet vagy Romániában? Mondanád, hogy hazudtam vagy azt, hogy tájékozatlan voltam, mivelhogy nem úgy van, ahogy állítottad?
Jo,eleg lesz,tudjuk,h Orban rolatok az árja fajként nyilatkozik, akiket a forintnal is kemenyebb valitaval, a krumplival kell megfizetni. Fene se tudja,h vegul megcsukta e a nejet,lehet h csak legenda. Tudsz errol valamit? Te bennfentes vagy,az latszik. En elhatarolodom a csaladon beluli eroszaktol.
Én nem láttam Orbánt még ennyire agresszíven viselkedni! És ráadásul ez nyilvános fellépést volt. El tudom képzelni, hogy ha nem látjuk, akkor hogyan viselkedik az "agyhalott" tiszásokkal és a "büdös-szájú" követőivel, ha még nyilvánosan sem fogja vissza magát, vagyis viselkedni sem tud!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!