Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
maxwax
maxwax kedd, 15:10
Előzmény: #166697  krida
Eddig nem gimnazista volt a fiad?
Fsociety
Fsociety kedd, 15:10
Előzmény: #166715  Borisz
Nem tudom,tényleg, A mindenben is jólinformált fideszesektől vártam a megoldást,de szelektíven válaszolnak, néha totál a semmiből bedobnak egy linket valamiről,terelés gyanánt. Aztán random felháborodás valamiért, szakvizsgák lobogtatása, majd újra egy link a mandinerről. Hozzáértőket kérdezném, hogy Sehmet például nem valami chatbot?
Istvan78 kedd, 15:08
Előzmény: #166717  maxwax
Igazi trollként nyomja a libernyákozást, a gyalázkodást, bármi bizonyíték nélkül. Ha néha valami konkrétumot említ, mint ma az egyetemek tandíjmentességéről, akkor rögtön kiderül, hogy fogalma sincs a dolgok állásáról.
maxwax
maxwax kedd, 15:05
Előzmény: #166711  krida
krida, amiót megjelentél itt és éppen nem vagy kitiltva, mindig ugyanazt írod. Nem unod még? Ideje lenne frissítened a témáidat, a mondandódat. Gyanítom, mikor elküldöd a hozzászólásod megdícséred magad, hogy megint jól odapörköltél a másik oldalnak. Sajnos óriási tévedésben vagy, mert itt csak te járatódsz le nap mint nap, ha éppen nem vagy kitiltva.
Istvan78 kedd, 15:04
Előzmény: #166710  Schmidt
Hogy kiabál rögtön, amikor azt mondják neki, hogy relativizál. 52 rendbeli lopsáról beszél, amit a rokonainak, pereputtyának lopott MP. Valójában neki engedelmeskednie kellett, mint egy NER hely vezetőjének. Nem a pereputtyának lopott. Mondhatott volna nemet, de relativizálás az, ha valakinek ez szúr szemet és nem a NER egész működése, az, hogy Balássy felé minden állami szervezetnek kötelessége volt nyomnia a reklám szerződéseket túlárazva és nem Rogánon akad ki, aki az egész lopás birodalmat irányítja.
Borisz kedd, 15:02
Előzmény: #166706  Fsociety
koki, saller számít? vagy elmegy kvázi cukiság gyanánt?
Fsociety
Fsociety kedd, 14:57
Előzmény: #166711  krida
Ertem,h tamogatod a fideszen keresztul a pedofiliat,de azert ez veszelyes viz..
kugel624 kedd, 14:35
Előzmény: #166705  Sehmet
Hol élt az az ember az elmúlt években?
Raven kedd, 14:32
Előzmény: #166703  Sehmet
Én nem láttam Orbánt még ennyire agresszíven viselkedni!
Mert Orbánnal szemben sem viselkedett igy egy ellenzéki politikus sem. Esetleg ha egy ujságiró véletlen a közelébe téved , akkor , ember most jövök a templomból, a válasz. Amióta a fidesz kormányoz, az agresszió is sokkal több . Azért ha vissza tekintünk , ilyen esetekre nem volt példa, mint a Menczer féle eset. Lehet komcsizni, de régen tudtak a politikusok kulturáltan vitázni. Most cinizmus , és agresszió van.. És te még fel is hozod. Gratulálok. 
krida
krida kedd, 14:28
Előzmény: #166709  euler
Hát igen, a mai ellenzék legfontosabb célja, hogy a fajtalankodásért harcoljon. Egészségetekre! nemes céljaitok vannak! Belegondoltok egyáltalán?
Schmidt
Schmidt kedd, 13:49
Hontbol akkor is frocsogne az erkolcs, ha nincs kegyelmi botrany? 
euler kedd, 13:44
Előzmény: #166693  ________
A rendszer be fogja vetni a keményebb módszereket, (orosz, grúz, belorusz) az nem kétséges.
Az ellenzéknek is be kellene, mert az, hogy  '26-ig a választási győzelme illúziójában ténfereg, az kevés lesz. Még akkor is ha tényleg győz.
.
Első lépésként valahogy így:
https://www.facebook.com/events/1767444557133569/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D
Fsociety
Fsociety kedd, 13:38
Uh,te...ez mar verciki. Ha ezzel vedi a  hont,akkor csak eleg lett volna kivizsgalni a korrupcios ugyeket,a lombkorona setanyokat, a 60 centis kilatokat a puszta kozepen,brutalisan tularazva,vagy Lazar kastelyait,meg a tobbi tolvajet,akik szetloptak az orszagot,es akiknek te allva tapsolsz a szakvizsgaiddal. 
Istvan78 kedd, 13:36
Előzmény: #166697  krida
A hülyeség nálad van. Azt mondtad ingyenes az egyetem, pedig nem. Vannak ingyenes helyek. Egyébként Magyarországon végeznek egyetemet vagy Romániában?
Mondanád, hogy hazudtam vagy azt, hogy tájékozatlan voltam, mivelhogy nem úgy van, ahogy állítottad?
Fsociety
Fsociety kedd, 13:28
Előzmény: #166703  Sehmet
Jo,eleg lesz,tudjuk,h Orban rolatok az árja fajként nyilatkozik, akiket a forintnal is kemenyebb valitaval, a krumplival kell megfizetni. 
Fene se tudja,h vegul megcsukta e a nejet,lehet h csak legenda. Tudsz errol valamit? Te bennfentes vagy,az latszik. En elhatarolodom a csaladon beluli eroszaktol. 
Sehmet
Sehmet kedd, 13:22
Hont védi a hont!
.
Facebook
Sehmet
Sehmet kedd, 13:06
Előzmény: #166695  Fsociety
Én nem láttam Orbánt még ennyire agresszíven viselkedni! És ráadásul ez nyilvános fellépést volt. El tudom képzelni, hogy ha nem látjuk, akkor hogyan viselkedik az "agyhalott" tiszásokkal és a "büdös-szájú" követőivel, ha még nyilvánosan sem fogja vissza magát, vagyis viselkedni sem tud!
Fsociety
Fsociety kedd, 13:05
Előzmény: #166701  ________
Hat ott elszakadhat a hur,igen. Aztan persze ki tudja,nalunk tobbert sem tortent semmi sokszor. 
________
________ kedd, 13:00
Előzmény: #166696  Fsociety
ha erre sor kerül, kivi leszek a magyar társadalom reakciójára...

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek