"Nem semmi amit Trump művel. Ilyen keményen elnököt még nem láttam dolgozni." . :D . A regeli "briefing-eken állítólag alig figyel és halálra unja magát. Színes grafikonokat kell és prezentációkat csinálni hogy egyáltalán figyeljen rájuk. . A 62 napjából amióta elnök 17 napot golfozott ( 27% ). Külön honlap van rá hogy kövessék annyit golfozik. . https://trumpgolftrack.com/ . Hagyjuk már. az ember szerepelni szeret és mindent ami tényleges MUNKA lenne azt kerül ahogy tudd. Ezért is olyanok a nyilatkozatai amilyenek és a döntései nem hosszasan előkészített stratégiák hanem adhoc fellángolások és mások által előre összerakott projekt ( project 2025 ) véghezvitele amire ő maga kevés figyelmet fordít. . De tudom a legenda építés megy ezerrel. De van egy idézet még első elnökségéből azoktól akik vele dolgoztak: . "In the words of an unnamed Trump aide: "Some people seem to think Trump's playing chess, when most of the time the staff are just trying to stop him from eating the pieces."
"Pont erről beszéltem, hogy kismértékben mindenki érintett, de lehet úgy játszadozni, hogy ne a kisember legyen szétadóztatva. " . Egyenlőre pont ez történik. A legtöbb adó pont a kisemberen csattan. wegyen az a tranzakciós adó, kisker adó, bankadó, telekom adó stb... mindent szépen beépítenek az árba és a kormány egyszerre üt két legyet. adóztatja a tömeget hogy lophasson és mellette ellenségképet is alkot a csúnya bankokban és boltokban akik sarcolják a népet.
oké, de tudunk kevesebbet tankolni. Én például autókkal is foglalkozom, mégis ráálltam arra, hogy bérletet veszek, és ahova lehet tömegközlekedést használok.
Nem semmi amit Trump művel. Ilyen keményen elnököt még nem láttam dolgozni. Ugye, elkezdte kiebrudalni a bűnözőket az országból. Most meg olyan törvényt akar megszavaztatni, amely szerint halálbüntetés jár annak, aki rendőrt gyilkol. Még a végén rend lesz Amerikában. Tényleg kíváncsian szemlélem, hogy az Amcsiban elindult - libbantok generálta - negatív folyamatokat meg tudja-e fordítani (egyébként szerintem is meglehet, de erős kéz kell hozzá!)
Pont erről beszéltem, hogy kismértékben mindenki érintett, de lehet úgy játszadozni, hogy ne a kisember legyen szétadóztatva. Ugye, népszerű a vélemény, hogy a hitel pörgeti a gazdaságot. Oké, felszínesen igen, s mindenki aszongya: milyen jó! Aztán meg pont a hatalmas hitelek lesznek gátjai a gazdaság növekedésének! Mi lenne, ha az állam, a vállalkozások, a kisember megtakarításokból fektetne be? Először menne minden lassabban, aztán begyorsulna, és ez tartós lenne....
"Ez lehet az utolsó békés nyarunk – véli a német hadtörténész Egy interjúban Sönke Nietzel hadtörténész arról beszélt, hogy 2025-ben lehet Németország utolsó békés nyara, ugyanis ősszel Oroszország megtámadhatja Litvániát, az Egyesült Államok pedig teljesen magára hagyhatja Európát – erre pedig Európa egyáltalán nincs felkészülve. Beszélt az orosz–ukrán konfliktusról és arról is, hogy a német fegyverkezés és hadseregépítés mikorra érhet célt. Sönke Nietzel, a potsdami egyetem professzora, hadtörténésze a Bildnek adott interjújában arról beszélt, hogy a 2025-ös lehet a németek utolsó „békés nyara”, hogy ősszel Oroszország esetlegesen megtámadhatja Litvániát, az Egyesült Államok teljesen magára hagyhatja Európát – erről itt írtunk bővebben –, Németország pedig egyáltalán nincs felkészülve egy ilyen borús forgatókönyvre. A történész arról beszélt, hogy Trump és Putyin egyezkedésének következtében a világ jelenlegi biztonsági helyzete változóban van, és nagy valószínűséggel Oroszország addig nem támadja meg a balti államokat, amíg Ukrajnában is harcolnia kell, de utána bármi megtörténhet. A kérdés az, hogy a NATO, Donald Trump és Európa hogy reagál, és főleg az, hogy milyen módon születik meg a béke Ukrajnában – már ha megszületik egyáltalán."
alakul a 3. világháború, ehhez asszisztál rubel viktor a hasznos idiótái segítségével.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!