Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety vasárnap, 22:19
Előzmény: #166418  Bandita
Welcome
Peterbond vasárnap, 22:18
Előzmény: #166409  krida
"Nem semmi amit Trump művel. Ilyen keményen elnököt még nem láttam dolgozni."
.
:D . A regeli "briefing-eken állítólag alig figyel és halálra unja magát. Színes grafikonokat kell és prezentációkat csinálni hogy egyáltalán figyeljen rájuk.
.
A 62 napjából amióta elnök 17 napot golfozott ( 27% ). Külön honlap van rá hogy kövessék annyit golfozik. 
.
https://trumpgolftrack.com/
.
Hagyjuk már. az ember szerepelni szeret és mindent ami tényleges MUNKA lenne azt kerül ahogy tudd. Ezért is olyanok a nyilatkozatai amilyenek és a döntései nem hosszasan előkészített stratégiák hanem adhoc fellángolások és mások által előre összerakott  projekt ( project 2025 ) véghezvitele amire ő maga kevés figyelmet fordít.
.
De tudom a legenda építés megy ezerrel. De van egy idézet még első elnökségéből azoktól akik vele dolgoztak:
.
"In the words of an unnamed Trump aide: "Some people seem to think Trump's playing chess, when most of the time the staff are just trying to stop him from eating the pieces."
Bandita vasárnap, 22:18
Előzmény: #166417  Raven
A feleségek hajtják, ingyen.
Szívességből, hálából.
Raven vasárnap, 22:13
Előzmény: #166412  krida
Apám😀Te egy vicces figura vagy! És a busz mivel megy? Ti mint utasok lábbal hajtjátok , mint a Frédi és Béniben? 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 22:11
Előzmény: #166415  krida
Mert egy troll vagy. 
krida
krida vasárnap, 22:09
Előzmény: #166414  Peterbond
he-he... és akkor a feleségem miért nem adózik???
Peterbond vasárnap, 22:07
Előzmény: #166403  krida
"Pont erről beszéltem, hogy kismértékben mindenki érintett, de lehet úgy játszadozni, hogy ne a kisember legyen szétadóztatva. "
.
Egyenlőre pont ez történik. A legtöbb adó pont a kisemberen csattan. wegyen az a tranzakciós adó, kisker adó, bankadó, telekom adó stb... mindent szépen beépítenek az árba és a kormány egyszerre üt két legyet. adóztatja a tömeget hogy lophasson és mellette ellenségképet is alkot a csúnya bankokban és boltokban akik sarcolják a népet.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 22:03
Előzmény: #166411  krida
Igen..kozbe,mi? 15 ev ketharmad,es nincs vege a lopasnak. Menj mar a hulyesegeddel,troll vagy. 
krida
krida vasárnap, 22:02
Előzmény: #166410  Raven
oké, de tudunk kevesebbet tankolni. Én például autókkal is foglalkozom, mégis ráálltam arra, hogy bérletet veszek, és ahova lehet tömegközlekedést használok.
krida
krida vasárnap, 22:01
Előzmény: #166408  Fsociety
Le kéne dolgozni. Meg is van hozzá a politikai akarat. De úgy tűnik az élet mindig közbeszól...
Raven vasárnap, 22:01
Előzmény: #166399  krida
Van egy rossz hírem. A Mol látja el az összes kutat üzemanyaggal itthon. Talán az Ömv a prémiumot hozza Bécsből. 
krida
krida vasárnap, 22:01
Nem semmi amit Trump művel. Ilyen keményen elnököt még nem láttam dolgozni. Ugye, elkezdte kiebrudalni a bűnözőket az országból. Most meg olyan törvényt akar megszavaztatni, amely szerint halálbüntetés jár annak, aki rendőrt gyilkol. Még a végén rend lesz Amerikában. Tényleg kíváncsian szemlélem, hogy az Amcsiban elindult - libbantok generálta - negatív folyamatokat meg tudja-e fordítani (egyébként szerintem is meglehet, de erős kéz kell hozzá!)
Fsociety
Fsociety vasárnap, 21:58
Előzmény: #166403  krida
Akkor halyra fidezs,dolgozzatok le az allamadossagot eloszor. Addig ne lopjatok,es sikerulni fog.
krida
krida vasárnap, 21:57
Előzmény: #166405  krida
...panaszkodik...
sityaki vasárnap, 21:57
Előzmény: #166400  Fsociety
Ez a krida tényleg rettenetesen buta
 :--)  A szenelkenzője pedig làtvànyis, szinte màr szôrakoztatô.
krida
krida vasárnap, 21:57
Előzmény: #166402  Raven
Akkor Csányi például minek panaszokik az OTP megadóztatásával kapcsolatban???
Fsociety
Fsociety vasárnap, 21:56
Előzmény: #166402  Raven
Trollkodas,ha nem az,akkor szimpla dilettanizmus. 
krida
krida vasárnap, 21:56
Előzmény: #166400  Fsociety
Pont erről beszéltem, hogy kismértékben mindenki érintett, de lehet úgy játszadozni, hogy ne a kisember legyen szétadóztatva. 
Ugye, népszerű a vélemény, hogy a hitel pörgeti a gazdaságot. Oké, felszínesen igen, s mindenki aszongya: milyen jó! Aztán meg pont a hatalmas hitelek lesznek gátjai a gazdaság növekedésének! Mi lenne, ha az állam, a vállalkozások, a kisember megtakarításokból fektetne be? Először menne minden lassabban, aztán begyorsulna, és ez tartós lenne....
Raven vasárnap, 21:49
Előzmény: #166397  krida
Látom átment a lényeg. Amugy pont a cégeket nem adoztatják meg . De ha igen, az is infláciot növel. Mindig az emberek fogják megfizetni. 
badsector1
badsector1 vasárnap, 21:49
"Ez lehet az utolsó békés nyarunk – véli a német hadtörténész
Egy interjúban Sönke Nietzel hadtörténész arról beszélt, hogy 2025-ben lehet Németország utolsó békés nyara, ugyanis ősszel Oroszország megtámadhatja Litvániát, az Egyesült Államok pedig teljesen magára hagyhatja Európát – erre pedig Európa egyáltalán nincs felkészülve. Beszélt az orosz–ukrán konfliktusról és arról is, hogy a német fegyverkezés és hadseregépítés mikorra érhet célt.
Sönke Nietzel, a potsdami egyetem professzora, hadtörténésze a Bildnek adott interjújában arról beszélt, hogy a 2025-ös lehet a németek utolsó „békés nyara”, hogy ősszel Oroszország esetlegesen megtámadhatja Litvániát, az Egyesült Államok teljesen magára hagyhatja Európát – erről itt írtunk bővebben –, Németország pedig egyáltalán nincs felkészülve egy ilyen borús forgatókönyvre. A történész arról beszélt, hogy Trump és Putyin egyezkedésének következtében a világ jelenlegi biztonsági helyzete változóban van, és nagy valószínűséggel Oroszország addig nem támadja meg a balti államokat, amíg Ukrajnában is harcolnia kell, de utána bármi megtörténhet. A kérdés az, hogy a NATO, Donald Trump és Európa hogy reagál, és főleg az, hogy milyen módon születik meg a béke Ukrajnában – már ha megszületik egyáltalán."

alakul a 3. világháború, ehhez asszisztál rubel viktor a hasznos idiótái segítségével.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek