fordítva látom, szerintem keményedik, ahogy külsőleg az amerikai, orosz, török, stb. demokráciamentesítés egyre lazább mozgásteret nyít, és ahogy belsőleg a gazdaság és a társadalom egyre kétségbeejtőbben dől össze
kurva mindenségit az emberek megszavazták és azt mondták ugy lesz tessék hol a demokrácia az unioban ugyanaz ban mint orbánisztánban putyinisztánban trumpisztánban stb-uj világrend az diktaturát jelent..............................
Simicska volt az elso neven nem nevezett poloska, attelelt jo par evet a fideszben. Szoval sztem fideszes. De ahogy elfeledkeztem rola, ugy lehet volt ott tisztogatas mar korabban is.
Autonóm személyiség...neki nem mondhatja meg most és később sem Magyar Péter mi legyen az álláspontja. A "kigolyózás" aggasztó irány! Jó lenne, ha Magyar gondolkozna!
Ezt már többször megbeszéltük, hogy egy töketlen majom különben kormányozna, mint Orbán Viktor. Megint memóriatörlést csináltál és újra jössz ezzel az abszurd állítással?
egyébként a pride-os tiltás alapján a fidesz által irányított "békemenetet" is be lehetne tiltani, gyerekek érdekeire veszélyesebb, mint a pride, és felnöttekre nézve pedig személyiségromboló! :)) . legközelebb kimegyek egy ilyen birkamenetre és a bibliából fogok lapokat tépkedni, azokat amiken az a felirat áll, hogy NE LOPJ! :))
nézd vissza a 2006-os tv székház ostromot, ott a "füstgránát" a felgyujtott autok voltak, a rendőrökre dobálás meg kockakővel történt, miközben "hazaárulók"-ozott a "valakik" által össszeszervezett focihuligánok tömege! . miután a fidesz hatalomba igérgette magát (2010), ezen huligánokat "forradalmároknak" kezdték elnevezni! . látom, megint az igazságosság oldalán állsz! justicia már felvágta az ereit! jelentkezhetsz poltpetinél ügyvivő jobbágynak!
Azzal van gondom, hogy egy fasiszta tásaság uralkodik Magyarország felett, ha Neked ennél nincs jobb alternatíva, az nagyon szomorú. Morális, erkölcsi válság van Magyarországon, és ez nem elválasztható a gazdaságitól. Azt nem értem meg, hogy ez Neked hogyan felelhet meg.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!